Foto: Christiane Sofie Jansch

Tøff start på høstsesongen


Se nyhet, bildeserie og børsen fra Sportskollektivet HER.

Det ble ingen poeng til hjemmelaget fra Hosle da ØHILs damelag fikk besøk av AAFK Fortuna i går. Hovedtrener Kjølv Eidhammer oppsummerte kampen slik:

Søndag hadde vi besøk av AAFK Fortuna på Ferd Arena Hosle. AAFK viste seg å være akkurat så krevende som vi fryktet på forhånd. Er hardtarbeidende og direktespillende lag med mange gode enkeltspillere straffet oss på noen svake defensive involveringer. Vi skal ikke slippe inn to cornere og straffe. Vi så i kampen at flyten fra vårsesongen ikke er helt tilstede og vi klarer ikke å prestere som ønsket. I perioder er spillet ok med presisjon, men det ender for ofte i unødvendige brudd og kontringer mot.

Foto: Christiane Sofie Jansch

At vi i tillegg slipper AAFK så enkelt til på dødball er bekymringsfullt. Vi så dessverre ikke ut som et godt fotballag i dag, så vi håper vi fremstår mer konsentrert og skjerpet onsdag. Skal vi henge med må vi øve bedre og vise oss mer fram. Vi kan håpe at dette var litt ferierust og at vi ikke er helt skarpe. Vi har en tøff kamp igjen onsdag, så nå må vi starte den tøffe jobben med å løfte prestasjonene våre.

Vi taper 2-3. Målene våre ble skåret av Ine Berre og Joshualyn Reeves.

Foto: Christiane Sofie Jansch
Høydepunkter: Toppserien YouTube

Foto: Christiane Sofie Jansch