Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Tommy Stenersen engasjert som hovedtrener for ØHILs 1. divisjonslag for kvinner ut sesongen 2022


Tommy Stenersen er engasjert som hovedtrener for ØHILs 1. divisjonslag for kvinner ut sesongen 2022. Tommy har gjennom flere år vært engasjert i ØHILs jentefotball, og har lang historie som fotballspiller i området. Han avsluttet sin karriere som Stabækspiller i 2008, etter 14 sesonger og mer enn 300 kamper i klubben. Han ble Cupmester i 1998 og Seriemester i 2008, og har i tillegg 9 kamper for Norge U-21.

Vi startet arbeide med å finne en løsning for høstsesongen straks vi ble klar over at Kjølv Eidhammer ønsket å trekke seg, og har vært i kontakt med flere spennende trenerprofiler, sier leder for ØHILs Toppfotballstyre Trond-Morten Lindberg. Vi var opptatt av at laget har prestert godt gjennom hele sesongen, noe som ble avgjørende da vi spurte Tommy om han var villig til å bidra denne høsten. Tommy bringer en solid porsjon lederskap, erfaring og toppfotballreferanser til en ung og talentfull spillergruppe, avslutter Lindberg, som ser frem til en spennende høst.

Jeg ser frem til utfordringen, sier Tommy Stenersen. Målet er å skape så gode rammer for jentene som mulig ut sesongen. ØHIL har allerede et godt team som består, med solid erfaring og kompetanse vi sammen skal bygge på. Jeg gleder meg til de kommende månedene, avslutter han.

ØHIL arbeider parallelt i de kommende ukene med å finne en permanent løsning for 2023-sesongen. Første kamp i Sluttspillet i 1. divisjon spilles allerede kommende søndag, kl 17:30 på Ferd Arena Hosle mot Grand Bodø.