Trener Eidhammer om seieren mot Klepp

Damelagets hovedtrener, Kjølv Eidhammer, var en fornøyd mann etter søndagens seriekamp mot Klepp. Måltavla viste hele 4-1 da hoveddommer blåste av kampen. Les Eidhammers kommentarer her:

Første pinsedag var det klart for nok en seriekamp i 1. divisjon, denne gangen tok vi i mot det mangeårige toppserielaget Klepp på Hosle for første gang. I tillegg til at flere av våre trofaste fans tok turen, stilte Ultras opp for å støtte laget på en utrolig god måte.

ØHIL ULTRAS BRÅKTE: ØHIL Menns hovedtrener, Felix Kristiansen (bildet), ledet an som ØHIL Ultras sin forsanger. Foto: Odd Bjarne Brekke / ØHIL Menn

En revansjesugen gjeng var klar til kamp. Denne gangen gjorde vi fem bytter fra start, der blant annet Ellen fikk sin sesongdebut. Det er betryggende å ha en tropp med god bredde og kvalitet. 1. omgang er en jevn affære der begge lag skaper noen halvsjanser på overganger. Begge sliter med å bryte gjennom i etablert angrep. Etter 41 minutter får vi straffespark som Synne setter til 1-0 på forsøk nummer to. Klepp går rett i angrep etter avspark der Una redder mesterlig til corner. Vi klarer å holde ledelse til pause.

REDDET MESTERLIG: Klepp var nære å kontre inn en utligning til 1-1 i første omgang, men sisteskanse Langkås sto i veien. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

2. omgang starter med en strålende prestasjon av Ellen. Hun setter fart fra midten og går av det som står i veien og setter 2-0. Etter dette kontrollerer vi kampen og Klepp skaper lite. 3-0 fikser også Ellen med to små rykk og et lite pirk. Klepp går mer offensivt til verks og de får et noe unødvendig mål av oss til 3-1. Dette gjør at Klepp får litt energi og kampen jevner seg ut.

HATTRICK: Ellen Halseth viste gode takter offensivt og lurte inn hele tre mål i søndagens pinsekamp på Ferd Arena Hosle.

Men, 4-1 punkterer kampen. Oda kommer fint rundt på kanten og Ellen setter sitt hattrick med sine siste krefter. En solid gjennomføring i årets første «sommerkamp». Takk for kampen til Klepp og et godt dommerteam!

ØHIL-TOG: ØHIL-toget kjører videre. Foto: Odd Bjarne Brekke / ØHIL Menn