ØHIL fotball – Trenerseminar søndag 26. mars

ØHIL fotball inviterer alle trenere (og fotballfaglig interesserte) til trenerseminar søndag 26. mars på klubbhuset, fra kl. 10-15.

Vi har mange trenere i ØHIL, og mye kompetanse og erfaring fra ulike nivåer. Tanken med seminaret er å spre kunnskap, skape gode diskusjoner og få en felles forståelse for muligheter og utfordringer knyttet til vår egen klubb.

Dagen skal i hovedsak dreie seg om FAGET. Deler av dagen kan/vil bli på DNB arena. På seminaret er det mulig både å komme proppfull av tanker, idéer og meninger, eller bare utnytte dagen til å observere og få påfyll fra bakerste benk.

Innholdet på seminaret vil bli klart senest en uke før, og vil være påvirket av antall påmeldte, samt ønsker om innhold som kommer inn via påmeldingsskjemaet.

En foreløpig skisse til program:

Kl. 10.00: Oppmøte/registrering og en kopp kaffe på klubbhuset
Kl. 10.15: Felles samling, gjennomgang av hovedtrekkene i ØHIL fotballs utviklingsmodell
Kl. 10.30: Ulike temagrupper, der deltakerne velger hva de ønsker å lære om/diskutere/observere
Kl. 12.00: Felles lunsj servert fra vår samarbeidspartner Nobel Catering
Kl. 12.30: Ulike temagrupper, der deltakerne velger hva de ønsker å lære om/diskutere/observere
Kl. 14.00: Oppsummering, åpen diskusjon

Trenerseminaret er selvsagt kostnadsfritt for deltakerne. For å sikre oss et best mulig innhold på seminaret, samt for bestilling av mat og drikke, trenger vi påmeldinger fra dere. Fyll ut påmeldingsskjemaet, gjerne med innspill til hva du ønsker å lære mer om/diskutere.

Påmeldingsfrist tirsdag 14. mars.

Ansvarlig for seminaret er Sverre Nordby, daglig leder i ØHIL, og for tiden pensjonert UEFA A-lisens trener. Ta kontakt ved evt spørsmål/innspill.