Påmelding til skisamling på Geilo


Det blir skisamling for Øhil langrenn helgen 10. til 12. desember på Ustedalen hotell på Geilo. Alle årganger og deres familier inviteres til å delta. Påmeldingsfristen er 13. november.

ØHIL langrenn håper mange familier blir med på et av sesongens høydepunkter. Det blir variert trening og tid til å bli kjent på tvers av årganger. Småsøsken er også velkomne, og de minste barna får tilbud om eget opplegg med skileik.

Det er stor pågang for å arrangere skisamlinger for store grupper. Det betyr at påmelding må skje allerede nå og senest innen 13. november.

Klikk her for påmelding til skisamlingen på Geilo

Transport

Det er ingen felles transport til Geilo og Ustedalen, men det er mulig å ta toget eller samkjøre med andre. Tar du bilen vil du bruke rundt 3,5 timer.

Beliggenhet

Hotellet ligger et par kilometer fra skistadion på Geilo. Det vil bli satt opp buss til og fra skistadion for dem som ønsker det. Fra hotellet kan man også spenne på seg skiene og ta seg inn i løypenettet rundt Ustedalsfjorden og bort til skistadion.

Pris

Deltakeravgiften inkluderer to netter med overnatting og måltider (frokost, lunsj og middag). Prisen for 11 år og yngre er kr 1 350,- For ungdom og voksne er prisen 1 900,- Voksne kan melde seg på skikurs (skøyting og klassisk) som koster kroner 300,- Du kan melde din interesse for dette i påmeldingen.

Arrangementskomiteen fordeler rom etter hvem som reiser sammen.

Sosiale aktiviteter

Nesten like viktig som å komme seg ut på ski er aktivitetsmuligheter for barna inne på hotellet. Det blir sosiale arrangementer både for barn og voksne.

Klikk her for mer info og svar på spørsmål om skisamlingen.