Treningstider Håndball – 2016/2017

Kabalen for treningstider 2016/2017 er klar. Alle lagene fikk mulighet til å sende inn ønsker for treningstider. Vi har forsøkt å tilfredsstille minst ett av ønskene for hvert lag..

Når har vi lagt kabalen for treningstider sesongen 2016/2017. Alle lagene fikk mulighet til å sende inn ønsker for treningstider. Vi har forsøkt å tilfredsstille minst ett av ønskene for hvert lag.

Tildelingen av halltid fra kommunen, baseres på lag over 10 år, som var aktive i fjor. 50 % av lagene vi har er under 10 år, så det er alltid en utfordring å få nok tid til alle våre lag, samtidig som vi er i vekst. Ringstabekk minihall, er også fra kommunen sin side, gjeldene som hel halltid, på lik linje med Hoslehallen, så Ringstabekk får vi bare mer og mer av, da vi har fått Hoslehallen hele uken, de to siste årene.

Håper dere skjønner at dette er en vanskelig oppgave. Hensyn til alder/klokkeslett, langrenn, dans, kor, fotball, NTG og trenernes tilgjengelighet. Vi har forsøkt etter beste evne å sette opp tid til det beste for alle lag.
Det som er nytt og spennende, er at vi har satt av en time i Ringstabekk til keepertrening. Dette er tenkt som et ekstratilbud for målvaktene våre, dersom vi får på plass kvalifisert støtteapparat. I tillegg har vi booket lørdagene. Her har vi også noen ideer om ekstratilbud til spillere og trenere. Dette er et spennende konsept som vi skal jobbe med i løpet av sommeren, og håper vi får på plass et godt ekstratilbud, for å utvikle spillere og trenerne våre.

Revidert 7.juni 2016:
Halltid_2016_2017_revisjon2