Utvikling av ØHIL idrettspark – Nå starter innsamlingsaksjonen!

Utvikling av anlegg er en vesentlig faktor i klubbens målsetning om å gi et best mulig tilbud til flest mulig av ØHILs medlemmer. 10. mai starter vi en innsamlingsaksjon der målsetningen er å få bygget et nytt, fantastisk anlegg på Hosle i løpet av de neste årene.

I den neste anleggsperioden i Bærum kommune (2019-2022) har ØHIL en drøm om å få realisert et idrettsanlegg, med et topp kunstgress-dekke på sommeren og kunstis på vinteren, der overskuddsnø kan brukes til å snølegge både hoppbakken og en langrennssløyfe/skileik-område på Hosle.

Det har vært jobbet med prosjektet i lang tid, og konseptet er klart. Nå er det «bare» finansieringen som gjenstår, og da håper vi våre medlemmer og nærmiljøet er med på å støtte dette prosjektet.

Vi har laget en samleside, der mye bakgrunnsinformasjon om prosjektet ligger, og nye artikler legges ut fortløpende.

Vi oppfordrer alle til å «like» Facebooksiden til prosjektet, der viktig informasjon blir delt. For å nå ut til flest mulig er det supert om våre medlemmer «liker» og «deler» det som kommer av innlegg der. Dette tror vi er svært viktig for å nå bredt ut til alle i ØHIL-land!

Til innsamlingsaksjonen 18. – 21. mai, trenger vi flest mulig som kan hjelpe oss! Klikk her for mer informasjon og påmelding!

Brett opp ermene folkens! Dette kan vi klare dersom alle hjelper til!!