Vel gjennomført klubbmesterskap for ØHIL Langrenn


Rammene for ØHILs klubbmesterskap i langrenn 2021 var noe annerledes enn normalt gitt koronapandemien. Men spenningen og gleden av å få på startnummer, gå skirenn sammen med klubbvenner og bli heiet frem av familie og trenere var akkurat som før. Over 200 barn og ungdommer fra ØHIL deltok i årets klubbmesterskap, og på Fossum stadion tittet sola frem under rennet.

Det tok nærmere åtte timer å arrangere årets klubbmesterskap, ettersom det med hensyn til smittevernregler måtte avvikles med egne tidsrom pr årgang/treningskohorter. Alle årgangene fikk i oppgave å gjennomføre rennet for sine barn/ungdommer, og det gjorde de med solid innsats. Komiteen sørget for rigging av arena, løyper og premier (litt til). Takk til alle foreldre som bidro, og til alle våre flotte ungdomstrenere som tok turen til Fossum for å heie frem sin årgang!

Den største takken skal alle våre flotte utøvere ha. Alle gjennomførte rennet med stor iver og innsatsvilje, og viste mye skiglede.

Jesper M. Sæther i 2010 ble trukket ut som vinner av helgeopphold for hele familien på Bardøla Høyfjellshotell på Geilo. Vi benytter også anledningen til å takke våre sponsorer Bull Ski & Kajakk og Kiwi.

Det ble kåret klubbmestere for de eldste klassene, og link til resultatlistene for de ulike årgangene ser du under. Se også bildekavalkaden. Gratulerer til alle klubbmestere!

Resultater 2010

Resultater 2009

Resultater 2007-2008

Resultater 2006 og eldre