Vi ønsker Moa velkommen til ØHIL Fotball!

Vi er veldig glad for at Mohamad Abu Hasan, eller "Moa", er klar for ØHIL Fotball fra 1.august 2021.

Moa er 22 år og kommer fra opprinnelig fra Bømlo. Han har de siste tre årene bodd i Oslo, og fullførte sin bachelor i trenerrollen i fotball ved Norges Idrettshøgskole juni 2021. Under studiene har han jobbet i Ready der han har vært trener på flere årskull, men hovedsakelig G2006 og G2009. Han har også fullført et tre måneders nettkurs om Barca Coach Academy i Barca Innovation Hub.

Moa skal fra august 2021 har følgende roller i ØHIL Fotball:

– Årgangsansvarlig for G2009 og tar over for Sølve

– Trener for G2006 sammen med Felix og Kasper

– Trener for G2008 og erstatter Sølves rolle

– Trener på akademi og SFO etter behov

Da Moa viste interesse for jobb i ØHIL tok det oss ganske kort tid før vi skjønte at dette var en person som ville passe godt i ØHIL Fotball. Han har stor arbeidskapasitet, har stor læringslyst og står for de sammen tingene som vi ser etter. Personer fra hans tid i Ready har udelt gitt positive ord om Moa.

Moa hadde sin første dag på klubbhuset mandag 2.august og fikk møte trenere og spillere på spillerutviklingscampen.

I konkurranse med andre klubber valgte Moa ØHIL, og det er vi svært glade for.

Hvorfor valgte du ØHIL, Moa?

– ØHIL er en klubb med rike tradisjoner og en lys fremtid. Etter flere samtaler med Bjørn Frode ble jeg overbevist om at ØHIL er den riktige klubben å videreutvikle meg i. Samtidig håper jeg på å hjelpe klubben fortsette å ta steg i riktig retning, spesielt ved å holde våre nåværende medlemmer fornøyde, men også ved å rekruttere enda flere.

Du har allerede rukket å treffe en del folk i ØHIL. Hvordan har det første møtet vært?

Allerede etter første arbeidsdag i klubben er jeg trygg på at valget om å komme til ØHIL var det riktigste jeg kunne ta. Jeg gleder meg til å møte alle og bli bedre kjent! 

Vi er svært glade over å ha Moa hos oss!