Velkommen til ny bandysesong!

Bandysesongen er på trappene, og her kommer litt informasjon fra bandystyret.

Bandystyret håper alle har hatt en fin sommer og gleder seg til kommende bandysesong. Vi har siden avslutningen av forrige sesong allerede hatt flere møter for å planlegge og best mulig legge til rette for en ny sesong, med mye glede. Vi skal forsøke å være gode på kommunikasjon slik at alle er oppdaterte på hva som skjer. Dette gjøres både gjennom enkelte nyhetsbrev, men særlig gjennom våre facebooksider. Følg ØHIL Bandy på facebook for å være helt oppdatert. En del informasjon finner dere også på ohil.no og bandyforbundet.no

 

Ishaller

Det er alltid mangel på istid, og vi jobber veldig hardt for å i det hele tatt få noen timer inne i ishall. Årets fordeling av timer er gjort og alle lagledere er informert. Ta kontakt med din lagleder hvis du ikke har fått oversikten enda.

 

Istid på kunstis ute (Bærum Idrettspark)

Dette blir ikke fordelt før i oktober, og så fort fordelingen er klar vil lagledere får oppsettet tilsendt. Også her er pågangen stor og det er svært få tider å velge mellom. I tillegg til at det spilles mange kamper, skal Haslum, Hauger og ØHIL dele på tider til treninger for mange lag. Det går rett og slett ikke opp, men målet er at alle årganger har 1 økt i uken på kunstis.

 

Aktivitetsavgifter

I år er det besluttet av bandystyret å øke aktivitetsavgiften med 200kr. Dette må vi gjøre fordi på seriepåmelding og andre avgifter til Norges Bandyforbund har økt, og isprisene i ishallene har økt. Forrige justering av aktivitetsavgiften var for 5 års siden.

Aktivitetsavgiften vil bli sendt ut på faktura gjennom et nytt og eget system. Den vil være tilgjengelig på “min idrett” som er en sentralsystem som NIF og de fleste idrettslag bruker. Det vil også komme på mail.

Fakturaene vil bli sendt ut i løpet av kort tid.

 

Lisens

Spillere født 2004 eller tidligere må betale lisens. Dette gjøres også gjennom “Min idrett” og alle skal ha fått en mail fra systemet om dette. Viktig at alle dette gjelder sjekker at de har gyldig lisens. Mer om dette finner dere her: http://bandyforbundet.no/?p=2800&mAct=2836&mID=69

 

Bandystyret har begrenset med ressurser og forsøker å skape så mye aktivitet som mulig innenfor rammene og tiden vi har. Har du gode forslag til hva som kan gjøre tilbudet i ØHIL Bandy bedre, lytter vi gjerne til dette, men enda bedre – engasjer deg selv for å gjøre det!

Vi trenger flere aktive foreldre for å utløse potensialet i å lage et godt tilbud.

 

Ting som skjer:

  • Nye innbytterbokser på Hoslebanen er i ferd med å bli bygget
  • Anleggsgruppen i bandy jobber med intern utredning om et kunstis/kunstgressprosjekt på Hoslebanen
  • 2-4 september er det Sarpsborg Cup som både er fotball og bandy cup. ØHIL Bandy stiller med lag i 2007, 2005, 2006 og 2003årgangen. Ta bilder og send inn så vi kan publisere på facebook!
  • ØHIL får juniorlag kommende sesong, et samarbeid med Haslum Bandy gjør dette mulig. 2 sesonger har gått siden ØHIL hadde juniorlag sist. Nå er det viktig å beholde juniorlaget så nye talenter kan vokse frem.

 

På vegne av bandystyret, med vennlig hilsen

 

Eivind Thorne
Mobil: 91 83 21 21
Leder – Øvrevoll Hosle Bandy