Vellykket Kiwi Bama-Cup


Lørdag og søndag hadde vi 259 besøkende lag til fotballfest på Hosle. Les mer om cupen og se bilder her!

Det ble en folkerik helg på Hosle når årets utgave av Kiwi Bama Cup gikk av stabelen. Som nevnt var det 259 påmeldte lag, og anslagsvis 2000 fotballspillere og 4000 foresatte, søsken, besteforeldre og øvrige tilskuere var innom Ferd Arena Hosle og Hosle Kunstgress fordelt på lørdag og søndag.

Til tross for meget ustabile værforhold (særlig lørdagen), var det ingenting å si på stemningen eller innsatsen på banene! 495 kamper ble gjennomført, og ØHIL sine ungdomsdommere veiledet barna og ledet kampene på en svært tilfredsstillende måte.

I kioskene og på kjøkkenet gikk det unna i et voldsomt tempo, og det samme gjelder i aktivitetscampen til Eat Move Sleep, og på premieutdelingen som begge foregikk i ballbingen. Totalt 80 foreldre fra 2011- og 2012-kullet bidro med dugnadsoppgaver i løpet av helga, og uten disse hadde det ikke vært mulig å gjennomføre en cup av denne størrelsesorden. Tusen takk, alle sammen!

ØHIL Fotball er veldig fornøyd med gjennomføringen, og håper alle besøkende klubber og lag også hadde en god opplevelse hos oss – og forhåpentligvis sees vi igjen ved neste anledning!