Vellykket skisamling for små og store

Første helgen i januar, 5-7 januar, tilbragte over 300 ØHIL’ere, store og små, helgen på Bardøla, Geilo. Dette var andre gang hele langrennsavdelingen var samlet på Geilo.

Vi ankom fredag kveld og startet med middag etterfulgt av velkomstmøte og sosialt samvær.

Lørdag var det to økter på ski. Barna er utrolig ivrige, og det var en flott gjeng som løp rundt i løypene til Geilo IL, et anlegg man kan misunne dem. Nydelig føre og blide barn gjorde dette til en flott opplevelse for alle. Temperatur og vind gjorde at vi holdt oss i lavlandet, og barna fikk lære seg hva det å kle seg godt i vintervær betyr.

 

Innsatsen er upåklagelig.                                                          Intet i veien med balansen.  

Tradisjonen tro stilte vår hovedsponsor, Bull Ski & Kajakk med låne-ski, utstyr og proffe instruktører. Tusen takk til dem. Nærmere 50 voksne deltok på ski kurs. Mange hadde en bratt lærekurve og noen konstaterte med fryd at de hadde gjort fremskritt siden i fjor. Her gjelder det å skjerpe seg slik at man kan holde følge med egne barn, i hvert fall en stund…

Om kvelden var det sosialt samvær, leker og moro for barna. Og loddtrekning med mange fine premier. De voksne hadde samling, der styret ga en status på «rikets tilstand», en gruppe med herlige barn, flinke ungdomstrenere og engasjerte foresatte. Ole Enger (utstyr) og Heidi Gärtner (ansvar for ungdomstrenerne) fikk begge en velfortjent oppmerksomhet for sin iherdige innsats for langrennsgruppen.

Søndagen var det én økt etterfulgt av lunsj før Bæringene vendte nesen hjem.

Vi takker arrangementskomiteen, Christine Frigaard (leder), Rune Bjerkelund (sportslig), Bjørn Egil Grimsrud (sportslig & vår stedlige master mind), Heidi Gärtner (ungdomstrenere & skileik), Stein Erik Ski (rom & voksenresurser), Line Blume (info/sosialt), Christina Wiggen (info/sosialt), Anja Lindman (info/sosialt) og Ole Enger (rigg) for et supert opplegg.

Blomster til hver og en er overbrakt.

I midten Christine Frigaard, leder av arr.komiteen og Bjørn Egil Grimsrud, vår «Geilo mann» i klubben, som ordner alt og mer til på stedet.
Med vennlig hilsen Eilert H. Lund