Viktig borteseier mot Klepp

ØHIL tok med seg alle poengene hjem fra helgens viktige bortekamp mot Klepp. Hovedtrener Tommy Stenersen var veldig fornøyd med oppvisningen:

Etter en skuffende hjemmekamp mot Grand Bodø hvor vi verken var fornøyd med spill eller resultat, var det en revansjelysten spillergruppe som reiste til Jæren søndag morgen.

Jentene leverte totalt sett en god prestasjon på Klepp stadion, og kunne fornøyd dra hjem igjen med tre poeng i bagasjen. Naturlig nok godt å se at produserer mange sjanser og scorer fire mål, men også at vi slipper til lite sjanser imot og holder nullen. Vi tok tidlig tak i kampen og fikk se et aggressivt og kompakt forsvarsspill, kombinert med gode bevegelser og variasjon i angrepsspillet. Celine ble tomålsscorer, assistert av henholdsvis Josh og Ine. Josh la på til 3-0 i slutten av 1. omgang etter målgivende av Malene, mens Malene selv fikk æren av å avslutte kampen med å sette 4-0 på overtid etter pasning av Oda.

Veldig gøy var det også å se at både Anna Vågen og Vilde Svensen fikk sin debut i 1. divisjon. Anna som venstreback og Vilde som indreløper, og begge to klarte seg veldig bra. En fin erfaring de kan bygge videre på. Ekstra morsomt at sistnevnte er lokal og har vokst opp et steinkast unna Ferd Arena Hosle.

DEBUTANTER: Anna Vaagen (t. v) og Vilde R. Svensen (t. h.) fikk sine debuter mot Klepp.

Neste kamp er førstkommende søndag borte mot Hønefoss. Et lag vi tapte 2-1 sist gang vi besøkte Aka Arena. Kampene mot Hønefoss er alltid tøffe, noe vi også kan forvente oss denne gangen. Så skal vi ta med oss de gode prestasjonene mot Klepp og forberede oss godt gjennom uken, før vi reiser til Hønefoss og Aka Arena på søndag med troen på tre nye poeng.