ØHIL Håndball søker nye samarbeidspartnere

ØHIL Håndball er en håndballgruppe i sterk vekst. For å kunne gi et rimelig og godt sportslig tilbud trenger vi flere samarbeidspartnere med på laget!

På kun tre år har medlemstallene steget fra snaue 300 til drøye 400. Dette kommer som en konsekvens av flere ting, men vi tror at det er satsningen på bredden som har ført oss hit. 

For å drifte en slik håndballgruppe trenger vi samarbeidspartnere som vil hjelpe oss med å vokse og kunne gi et enda bedre tilbud til enda flere ivrige håndballsjeler. Høsten 2021 står en ny hall klar og vi vil med det være klare til å ta i mot fler.

Håndballen er i vinden og vi har mange spennende prosjekter på gang. Dette må finansieres og som en klubb som satser på bredden ønsker vi at alle skal kunne delta. Vi er stolte over at du som håndballspiller i ØHIL ikke må ut med en alt for stor sum i året og dette ønsker vi å fortsette med. 

Vi er fullstendig klar over at sponsorater i stor grad for breddeidrett har vært «gaver» til idretten. Dette setter vi selvfølgelig svært stor pris på, men vi ønsker at samarbeidspartnere nå skal få noe igjen for investeringen.

Sesongen 2020/2021 drar vi derfor i gang en sponsorpool, på tvers av idrettene, der alle samarbeidspartnere vil få mulighet til å bli kjent og pitche seg inn hos hverandre. Innholdet i denne sponsorpoolen vil bli presentert nærmere ved en senere anledning. 

Vi vil ha med fler på laget og håper at vi sammen kan skape flere idoler!


Ta kontakt med Tobias for en uformell prat dersom noe av dette er av interesse!

tobias@ohil.no

+47 466 98 320

Vedlagt ligger presentasjon for eventuelle nye samarbeidspartnere: