Klikk her for styresaksarbeid i ØHIL Håndball

Innhold

INTRO

Norsk håndball bygger på verdiene begeistring, innsatsvilje, respekt og fair play.

Håndballsporten drives på bakgrunn av visjonen: «Norsk Håndball skal oppleves som en energisk og utviklende trenings- og kampaktivitet der spillere, trenere, dommere, ledere og foreldre deltar aktivt, og kampene følges av et entusiastisk publikum og engasjerte medier.»

ØHIL har tilbud om håndball for jenter og gutter fra 6-årsalderen og veteranklassene jenter 33 og herrelag. Ambisjonen vår er å tilby et helt håndball-liv i klubben. Med mottoet:  «flest mulig – lengst mulig» er målet at så mange som mulig kan bedrive «livslang idrett»!

Vår arena er Hoslehallen, som er lokalisert i tilknytning til Hosletoppen skole.

De fleste gruppene har trening i Hoslehallen og i gymsalen til Hosletoppen skole. På grunn av manglende kapasitet blir vi også tildelt treningstid i andre anlegg, som blant annet Nadderudhallen og gymsalen på Ringstabekk skole. Sesongen 22/23 starter vi også opp trening i Eikelihallen på enkelte dager.

Fra september til utgangen av mars er det seriespill, og vi har håndballarrangement i Hoslehallen de fleste helger bortsett fra skoleferiene. Ansvaret for å gjennomføre arrangementene rullerer mellom lagene.

Utenom seriesesongen reiser våre lag på turneringer i Norge så vel som utenlands. Med en egen turneringsansvarlig søker vi å få flere lag til å dra på samme cup, med formål å bygge relasjoner mellom spillere på tvers av kjønn og alder.

Årets høydepunkt er Håndballens dag, som vanligvis finner sted en lørdag i april. På denne dagen samles spillere til intern kappestrid med minihåndball for de yngste og flyball for de eldre. Fra tidlig morgen til sen kveld spilles det mer enn 200 kamper!

Håndballen i ØHIL er foreldredrevet, det vil si at ressursene som kreves for gjennomføring av trening og spill hentes i foreldregruppen; det er oppgaver til deg som «ikke har peiling» på håndball – og det er verv til deg som er en tidligere «ringrev» i sporten!

Velkommen til håndball i ØHIL – fordi det er gøy!

HÅNDBALLSTYRET

Hovedmail-adresseØHIL håndball
LederHarald Joa928 16 667
Ansvarlig økonomiMagnus Tennøe911 60 362
StyremedlemErik Borthen464 16 535
IdrettsutvalgetCaroline G. Pedersen901 47 347
AnleggsutvalgetVibeke Sending413 81 305
Rekruttering / KommunikasjonAnnehilde D. Etholm406 05 019

LEDERGRUPPEN

DommeransvarligHenrik Damås922 90 583
Materiell / Innkjøp Thor Elias Heggum
VaktsjefOdd Vegge905 99 347
SportssjefTobias Borthen466 98 320

ADMINSTRASJONEN

SportssjefTobias Borthen466 98 320
DommeransvarligHenrik Damås922 90 583

BANER & ANLEGG

HoslehallenKamparena og hovedtreningsarena. Full håndballbane
RingstabekkTreningsarena, mini hall

TRENINGSAVGIFT

Alle idrettene i ØHIL dekker en del av sine utgifter bl.a. gjennom en treningsavgift. Her er en modell som illustrerer hva treningsavgiften i ØHIL håndball dekker, med en prosentvis fordeling på de ulike postene. (Klikk på bildet for å få større visning)
Utgifter-ØHIL----Kakemodell_web

Til toppen av siden