Mitt dekkhotell


Hva er dekkhotell?

Hjul tar opp verdifull plass og er ofte store og tunge. De bør vedlikeholdes for å forlenge levetiden og lagres sikkert for å unngå tyveri. Moderne biler har også systemer som må hensyntas ved hjulskift. Sommer og vinterhjul kan ha ulike bolter eller låsebolter og hjulene må tiltrekkes med riktig moment og kontrolleres jevnlig for å opprettholde sikkerhet på veien.

Som dekkhotellkunde hos Mittdekkhotell får du trygghet, sikkerhet og kvalitet på «skoene» til bilen din. Enkelt og bekymringsfritt!

Alle nye og eksisterende dekkhotell kunder blir automatisk medlem i fordelsprogrammet. Det kreves ingen registrering og det er helt gratis! Rabatten trekkes fra i kassen når du handler.

5% på dekk, 5% på felger, 10% på Mikrolakk, 10% på Bilpleie mm.

Fordeler for ØHIL-medlemmer og fans!

Velger du å bli kunde hos Mittdekkhotell støtter du samtidig det viktige arbeidet med barn og unge i Øvrevoll Hosle IL. For hver ny kunde, som oppgir kodeord «ØHIL» støtter de klubben med 700kr!

Dvs at hvis vi 500 ØHIL familier blir med gir det 350.000 kr til klubben! Det kommer godt med til den nye fantastiske ØHIL Idrettspark hvor vi fortsatt har opsjoner vi ønsker å utløse, og det kommer godt med når vi neste år skal i gang med en større ombygging og oppussing av klubbhuset!

Vi henter dine hjul hjemme hos deg!

A-laget til ØHIL Bandy har gjort det ekstra enkelt for deg. De kommer nemlig hjem til deg og henter hjulsettene dine hvis du ønsker det. Henting gjelder på adresser i ØHIL land og tidspunkt og bestilling velger du her !

Registrer deg som dekkhotellkunde nå https://www.mittdekkhotell.no/dekkhotell/ 

husk å oppgi koden «ØHIL» i kassen når du skal skifte dekk!

Sjekk ut alle «ØHIL-avtalene» her