Lagbilde September 2015

Juniorgruppa debuterte i divisjonsspill med storseier!

Vår unge, men sterke tropp spilte i dag sin første kamp i 6. divisjon mot Gamle Oslo Håndballklubb. Målet for kampen var jevnt høyt tempo med fokus på hurtig ankomst og masse kontringer.

BB: Cecilie

Straff Gamle Oslo: 2xGult, 5×2. min og 1xRødt.
Straff ØHIL: RikkeW og Sofie: 1xGult, Mariell, Fride, Ingrid, Cecilie: 1×2. min.

Måljegere: Maria-1, Rikke-1, Sofie-1, Mariell-2, Emma-2, Synne-2, Fride-3, Ingrid-3, Thea-4, Cecilie-9
Lagledere ØHIL: Sverre Jenssen, Nina Jenssen, Bjørn Engebretsen og Anja Djupesland

KAMPREFERAT:
Vår unge, men sterke tropp spilte i dag sin første kamp i 6. divisjon mot Gamle Oslo Håndballklubb. Målet for kampen var jevnt høyt tempo med fokus på hurtig ankomst og masse kontringer. Noen hadde nok litt høye skuldre og litt nerver i starten, og gamle Oslo førte kampen de første 15 minuttene. Herfra og ut var skuldrene senket og kampen skiftet karakter. Godt trente juniorjenter løp de «litt eldre damene» i senk og jentene tok over matchen og ledet komfortabelt 12-8 til pause.

I 2. omgang fortsatte jentene å løpe og på tross av mange utvisninger, økte ledelsen jevnt og trutt. Vi vinner tilslutt 28-18 i en skikkelig lagseier, der alle er med på å bidra. Vi har hele 10 forskjellige spillere på scoringslista!

Selv med stor seier ser vi ting vi kan jobbe videre med. Vi spiller oss til mange gode sjanser der skuddet treffer stanga, osv. Vi har også mange rushmuligheter der pasningene ikke sitter helt. Med andre ord potensiale for enda flere mål 😉

Banens beste, Cecilie Spidsberg, setter 9 mål, men først og fremst var dette en god lag seier!