August kan bli avgjørende

ØHIL menn senior A ligger på 2.plass i 5 divisjon etter en god prestasjon i vår. Med bare 1 tap hele våren ligger det an til opprykksfeber på Hosle, og det hele kan allerede være avgjort i løpet av august.

Allerede første runde etter ferien venter knalltøff motstand. Bare 4 poeng skiller OSI og ØHIL som møtes torsdagskveld på Domus Athletica. De kommende ukene møter laget JIK, Nesodden 2, og måneden avsluttes med hjemmekamp mot Bærumsløkka.

OSI – ØHIL

A-laget har trent i hele august og står godt rustet for først serierunde etter pausen. En liten strek i regningen er at Henrik Sundt Meier gikk i bakken etter en hodesmell på mandagens trening, og er dermed uaktuell til første kamp. I tillegg er Anders Belsvik, Mads Helmich Pedersen og Markus Ringstad også ikke tilgjengelig.

Til tross for dette stiller vi en sterk 16 mannstropp til kampen og tror på seier. Gjør vi jobben og får litt hjelp fra serieleder Furuset vil vi øke luken til Fagerborg 2 på 3 plass fra 2 til 5 poeng.

 

Hjemmekamp neste uke:

Torsdag 17 august møter vi JIK på hjemmebane. Dette har de siste 2 årene vært oppgjør med mye spenning og høy temperatur. Kom gjerne å se oss i action, kampstart er 2015 på DnB Arena.