Akademiet

Her finner du info om ØHIL-Akademiet som ØHIL Fotball driver. Dette er for 7 til 12 år, altså de som går på barneskolen.

VARIGHET
Denne perioden varer fra 4.mai til og med 19.juni.

PÅMELDING
Påmeldingsfristen var lørdag 9.mai. Her er påmeldingskjemaet, som nå er stengt, men vi åpner opp ved forespørsel og dersom det er ledig kapasitet. Kontakt i så fall bjorn.frode@ohil.no.

BETALING
Endelig påmelding og betaling gjøres her i superinvite så fort som mulig.

PRIS
Pris for treningen vil bli 130 kr per økt.
Når vi setter opp superinvite så betaler man beløpet over to perioder (16.mai og 16.juni).
For 1g/uke: 910 kr (betales over to like beløp)
For 2g/uke: 1820 kr (betales over to like beløp)
For 3g/uke: 2730 kr (betales over to like beløp)
Dette er inkludert registreringsgebyr.

INNHOLD
Vi har brukt og bruker mye tid på å finne best practice på Korona-øvelser. Vi blir bedre og bedre for hver uke. Vi tror derfor at akademitreningene vil bli svært innholdsrike og inspirerende. Nå som banene er stengt utenom organisert trening, er det særlig viktig å kunne tilby nok aktivitet.

FORELDRETRENER?
Dersom noen har mulighet til å være med på treningen, så hadde det vært topp. Vi trenger mange trenere/ledere. Klubben styrer selvsagt øktplanen, og man blir ledet av en våre hovedtrenere. Spørsmål om man vil være med som trener ligger nederst i skjemaet.

Etterskrift: Vi har omtrent 15 foreldre som bidrar helt strålende på akademiet. Det øker voksentettheten, de bidrar mer verdifull og annerleds kompetanse, og de kan enklere ta med seg det vi jobber med på akademiet inn til årskullet sitt.

FOR HVEM?
At vi starter med akademiet må være i tråd med Korona-reglene. Tilbudet gjelder fra 2013 til og med 2008.
Det er svært viktig at spillerne har en viss grad av disiplin. Hvis man opplever at eget barn ikke klarer å lytte til beskjeder, så anbefaler vi å vente til august med deltakelse.

TIDER
kl 14.30-15.45 for 2008-2009 (+ 2010 på Hosle og Grav)
kl 15.50-16.50 for 2011-2013 (+ 2010 på Eikeli)

STED
Nytt av året er at vi vil ha treninger på kunstgressbanene som ligger nærmest skolene. Da bruker vi Hosle kg, Eikeli kg og Jarmyra kg. Vi bruker vi Hosle-banene for de eldste kullene på Eikeli hvis det blir plassmangel på Eikeli. Disse kullene kan uansett sykle nå.

STEINERSKOLEN OG JAR SKOLE
Vi har som standard at alle fra Steinerskolen og Jar har gruppetilhørighet til Grav skole og da treninger på Jarmyra. Dersom dette ikke stemmer, skriv hvilke gruppe under siste spørsmål «Kommentar».
Vi har fått flere påmeldinger der dette ikke stemmer, så det er det selvsagt åpninger for.

INGEN TRANSPORT ELLER TILSYN
Alle barna møter direkte på treningen, så det blir ingen transport eller tilsyn av barna. De yngste kullene som da trener kl 15.50-16.50:

Alle som går på SFO og som skal på trening kl 15.50: Dere må skifte på skolen før dere går til banen. Vannflaske må være fylt, og alle går på do like før man drar ut på trening.

På Hosle venter vi på barna ved fotgjengerovergangen etter at de går fra skolen kl 15.50.

På Eikeli har vi foreldre som henter barna (2013 og 2012) ferdig skiftet på skolen kl 15.30. De eldre går ned selv.

På Grav møter de på fotballbanen på skolen kl 15.20/15.30 og går til Jarmyra sammen med en eller to foresatte på rundgang

Barna må hentes ved banen kl 16.50.

BALLER
Alle må ha med egen ball, da vi ikke har tilgang til vann på de fleste av våre anlegg. I tillegg krever det mye kapasitet å desinfisere/vaske alle ballene og tørke dem etter hver trening.

Dersom økonomi er en utfordring, ta kontakt med bjorn.frode@ohil.no, så vurderes fritidsstipend.