Akademiet

Her finner du info om ØHIL-Akademiet som ØHIL Fotball driver. Dette er for 7 til 12 år, altså de som går på barneskolen.

VARIGHET
Denne perioden varer fra 24.august (uke 35) til og med 11.desember (uke 50), noe som betyr 15 komplette uker etter at høstferien er tatt bort. Akademiet følger skoleruta.

PÅMELDING og BETALING
Påmelding gjøres via superinvite her.

Vi benytter oss av Spond til innkalling av økter. Alle ligger automatisk som påmeldte når man har meldt seg på akademiet. Der skal også forfallene meldes senest 12.00 samme dag.

For bytte av tid, dag eller sted kan Lotte endre i bestillingen. Ved endring av antall dager må ny riktig bestilling opprettes, eller ha 2 bestillinger.

Oppsigelse må sendes til lotte@ohil.no før påfølgende betaling den 20. hver mnd.

PRIS
Pris for treningen tar utgangspunkt i 120 kr per økt.
Man betaler beløpet over fire perioder (20.aug, sept, okt og nov), og trekket skjer automatisk.
Månedlig trekk for 1g/uke: 450 kr
Månedlig trekk for 2g/uke: 900 kr
Månedlig trekk for 3g/uke: 1350 kr
Dette er inkludert registreringsgebyr.

INNHOLD
Vi har fått med oss mye god erfaring fra Koronatiden. Vi tar med oss det beste derfra og kombinerer det med kamplike situasjoner som spillerne skal beherske i det ferdige spillet, som er kampen.

FORELDRETRENER?
Klubben skal dekke trenerbehovet selv, men dersom det er noen foreldre som ønsker å være med for å bidra, og veldig gjerne for å få påfyll, så er dette flott. Send mail til lotte@ohil.no om du er interessert, så involverer vi deg mer på treningene.

TIDER
kl 14.30-15.45 for 2008-2010 (gi beskjed til lotte@ohil.no hvis det ikke går)
kl 15.50-16.50 for 2011-2013 (SFO-alder)
Dersom det er ønskelig å starte før, fordi barnet er tidlig ferdig og ikke går på SFO, så sjekk sende mail til lotte@ohil.no og spør om muligheter. Da er det fint om du har en grov oversikt over hvor mange som ønsker å være med på det du spør om. Vi starter gjerne med treninger kl 13.30, slik at vi rekker en trening før neste trening som er kl 14.30.

HVILKE DAGER?
Her er bilde av hvert lags tider og hvilke dager som er mest egnet for akademitrening. Vi ønsker at man samler seg, slik at vi får en litt størrelse på treningsgruppene.

STED
På grunn av Korona så hadde vi akademiet på tre ulike steder i mai/juni, nemlig Hosle kg, Eikeli kg og Jarmyra kg. Dette vil vi fortsette med også fra august til desember.

INGEN TRANSPORT ELLER TILSYN
Alle barna møter direkte på treningen, så det blir ingen transport eller tilsyn av barna. De yngste kullene som da trener kl 15.50-16.50:

Alle som går på SFO og som skal på trening kl 15.50: Dere må skifte på skolen før dere går til banen. Vannflaske må være fylt, og alle går på do like før man drar ut på trening.

På Hosle venter vi på barna ved fotgjengerovergangen etter at de går fra skolen kl 15.50.

På Eikeli og Grav ønsker vi at foreldre går på rundgang med å hente barna (2013 og 2012) slik at de er klare til treningen kl 15.50.

Barna må hentes ved banen kl 16.50.

BALLER
Klubben stiller med baller på akademitreninger.

Dersom økonomi er en utfordring, ta kontakt med bjorn.frode@ohil.no, så vurderes fritidsstipend.
Til årskullsansvarlige: Viktig at dette kommuniseres tydelig til hele kullet.

AKADEMIKAMPER
For de som er med på akademiet har vi planlagt å arrangere akademikamper mot andre akademier. Dette vil hovedsakelig skje etter fotballsesongen er over, og vi må se an hvordan Korona-situasjonen er. For å unngå at kampene kolliderer med vinteridretter, vil kampene legges ettermiddag/kveld på fredag, lørdag og søndag. Dette er avklart med idrettsutvalget i ØHIL.