ØHIL Fotball Akademi

Her finner du info om ØHIL Fotball sitt akademi. Dette er for spillere mellom 7 og 12 år.

HVA ER AKADEMIET?

Akademiet er et tilbud etter skoletid for spillere i årskullene 2009-2014. Tilbudet følger skoleruta og har fri på dagene skolene har fri.

Alle trenerne på akademiet har vært gjennom prøve-økter og kurs i regi av klubben, og vi sikrer dermed god kvalitet på alle økter. Hvert kull har en årgangsleder fra klubbens heltidsansatte trenere (Anders, Felix, Erlend, Håvard, Lotte, Sølve) som er tett på kullet og leder øktene sammen med flere trenere.

Tilbud om akademi er til alle spillere, uavhengig av nivå. Vi stiller høye krav til å høre på treneren, være en god medspiller, vise god innsats, og ha et ønske om å lære. På øktene våre kan alle forvente seg at treneren er godt forberedt, alle barna blir sett og føler seg trygge, og alle får utfordringer tilpasset sitt nivå. Hvis dette ikke oppleves av barna, så ønsker vi at dere kontakt med Lotte på lotte@ohil.no.

ANTREKK

Alle ØHIL-spillere som betalte treningsavgiften for sommeren 2020 fikk muligheten til å få gratis t-skjorte fra ØHIL. De som ikke fikk gjort dette kan kjøpe t-skjorta (Rigel) for 200 kr i ØHIL-sjappa. Kjøpes her.

Vi ønsker at alle på akademiet (og på alle andre ØHIL-treninger) har ØHIL-tøy synlig på overkroppen, og hvis man ikke har ØHIL-genser/jakke, så kan t-skjorta brukes ytterst slik at vi alle ser like ut. Om man har fullt ØHIL-antrekk så er selvsagt det helt topp.

VARIGHET

Denne perioden varer fra 12.april (uke 15) til og med 29.oktober (uke 43). Vi starter opp i uke 34 etter sommerferien. Perioden består av 19 uker.

SPOND

Vi benytter oss av Spond til innkalling av økter. I påmeldingen får dere et spørsmål om gruppekode, og det er viktig at alle legger seg til i gruppen. Alle ligger automatisk som påmeldte når man har meldt seg på akademiet og blir kalt inn til øktene som er bestilt. Der skal også forfall meldes senest 12.00 samme dag ved å melde seg av økta.

PÅMELDING, ENDRE BESTILLING OG OPPSIGELSE

Påmeldingsfrist for deltakelse fra 12.april er 7.april. De er mulig å melde seg på senere også, men da med oppstart fra 19.april, altså uka etter, eller senere. Dette for at vi skal klare å få på plass personal til det antallet som meldes på.

Hvis det underveis i perioden er ønske om å bytte dag, så kan Lotte ordne det. Ønsker dere å øke antall dager underveis i perioden kan dere lage en ny bestilling. Ønsker dere å redusere antall dager må Lotte slette bestillingen og dere må opprette en ny med riktig antall dager.

Oppsigelse må sendes til lotte@ohil.no før påfølgende betaling den 6. hver mnd. Det er også mulighet for refusjon hvis det trengs å avbryte påmeldingen.

PRISER OG BETALING

Denne perioden inkluderer 2 mnd sommerferie. Betalingstrekket skjer over 6 mnd. De som melder på må betale for inneværende periode.
Trekkene er da: 
29.april (for april)
29.mai (for mai)
29.juni (for juni)
29.juli (for august)
29.august (for sept)
29.september (for oktober)

Pris for økten tar utgangspunkt i 120 kr per økt.

Man betaler et trekk hver mnd under perioden, og trekket skjer automatisk.

Månedlig trekk for 1g/uke: 380 kr

Månedlig trekk for 2g/uke: 760 kr

Månedlig trekk for 3g/uke: 1140 kr

Månedlig trekk for 4g/uke: 1520 kr

Dette er inkludert registreringsgebyr.

Pris for transport er 50 kr per gang.

Pris for tilsyn er 30 kr per gang.

Vi understreker at klubben kan søke fritidsstipend til Bærum kommune dersom man har utfordringer med å betale avgiftene. Søknad kan gå direkte til klubbsekretær hanne@ohil.no der man i e-posten gir klubben fullmakt til å søke fritidsstipend. Søknaden trenger ikke å begrunnes.

TID OG STED

Øktene mandag-torsdag vil være 14.45-16.00. Fredager vil økta være 13.30-14.45.

Alle øktene i denne perioden vil være på Ferd Arena Hosle, fordelt på 11er banen og 9er banen.

OPPMØTE FØR?

Det er fullt mulig å komme på Ferd Arena lenge før økta starter for å trene ekstra, og vi oppfordrer til dette. Vi legger ut baller fra kl 14 som kan brukes av alle som ønsker det. Vi skjønner imidlertid at alle ikke kan det pga skole, evt transport. Man kan oppnå mange tusen berøringer ekstra med ballen i uka hvis man har et par timer med ballen alene eller med en partner.

HVILKE DAGER SKAL VI VELGE?

Her er en oversikt over hvilke dager som er for hvilke kull. Alle har mulighet til å velge 1-4 dager. Dagene står i prioritert rekkefølge. Det betyr at hvis dere skal velge 1 dag, så velger dere den første dagen. Er det ikke mulig av ulike årsaker, så er de andre dagene også mulig. Ønsker spilleren flere dager enn det som står oppført velges dag med et eldre kull, eller motsatt kjønn.

G2013/G2014 (Anders): Torsdag, tirsdag, fredag

G2012 (Felix): Fredag (13.30-14.45), onsdag, tirsdag

G2011 (Håvard): Tirsdag, torsdag

G2010 (Erlend): Onsdag, torsdag, mandag

G2009 (Sølve): Tirsdag, torsdag, mandag

J2013/J2014 (Anders): Torsdag, tirsdag, fredag

J2012 (Lotte): Fredag (13.30-14.45), tirsdag

J2011 (Lotte): Onsdag, torsdag

J2010 (Lotte): Onsdag, mandag

J2009 (Lotte): Torsdag, mandag, tirsdag

TRANSPORT OG TILSYN

Vi tilbyr transport i Maxi-Taxi fra alle skolene. Vi oppfordrer alle født 2009-2011 å komme seg til Hosle på egenhånd i denne perioden. De som bestiller transport blir hentet på skolen tett opp mot økt, og må selv være klare på hentestedet. Lister og hentested blir lagt ut på spond.

Etter økt er ferdig 16.00 (14.45 fredag) vil vi tilby tilsyn ute frem til 16.30. Fredager tilbys tilsyn til 16.00. Det vil være en eller flere tilsynsvakter som har ansvar for barna i ballbingen frem til de blir hentet.

Kontakt Lotte Steen, ansvarlig for akademiet ved spørsmål på lotte@ohil.no

TRYKK HER FOR PÅMELDING TIL AKADEMIET

Vi tilbyr også FFO (fotballfritidsordning) for Grav Skole 2012-2014! Trykk her for påmelding.

Vårt populære tilbud SFO-Fotball kan du lese mer om ved å trykke her.