Forskjellig mål, samme løsning

Menn senior A og G19 Elite har to helt ulike utgangspunkt foran høstsesongen, men løsningen er den samme! De skal vinne sine resterende kamper!

Våre to beste lag på herresiden starter høsten med to ulike utgangspunkt.

Menn Senior A kjemper om opprykk til 4 divisjon. Med 5 poengs avstand opp til Jusstudentenes på første plass og fem runder igjen denne høsten, tror spillergruppen og trenerteamet på opprykk.

Henrik Tandberg og Georg Dyngeland rapportere om bra trøkk på trening og at spillergruppen blir bedre hver uke.

Kamper Menn Senior A

På torsdag møter ØHIL – Tveita borte på Veitvet kunstgress. Med hardt arbeid og stor tro på egne ferdigheter satser gutta på å ta med 3 poeng hjem til Hosle.

Menn senior har to tøffe hjemmekamper igjen i september, kom å hjelp gutta til seier og støtt dem i kampene som  er igjen denne høsten.

 

Menn Junior som i fjor rykket opp fra 2 til 1 divisjon har hatt en knalltøff sesong så langt. De ligger helt sist i 1 divisjon og har gått på flere stygge tap i år. Men på tross av dette er stemningen god i gruppen og treningene ser bra ut.

Trener Georg Dyngeland berømmer gutta som møter opp og legger ned arbeidet selv om resultatene ikke enda har kommet!

Georg tror at det snur og at det umulige er mulig, med en knallsterk høstsesong kan vi fortsatt beholde plassen i 1 divisjon. Selv med 14 poeng opp til sikker plass og bare 8 kamper igjen denne sesongen, tror jeg at det snur!

 

Begge lag har vanskelige utgangspunkt denne høsten og står foran nye utfordringer hver uke! Oppskriften blir den samme for lagene som kjemper i motsatte ender av tabellen, vinne de resterende kampene!