Knepent tap i J19-NM

Vi stilte til kamp med en tropp bestående av 5 spillere fra KEA og 10 spillere fra KEU. Våre gjester, Lyn, stilte også et meget slagkraftig mannskap hvor flere har solid kamperfaring fra Toppserien. En perfekt utfordring for våre jenter!

Første omgang er jevnspilt, med sjanser til begge lag. Lyn tar ledelsen ca. midtveis i første omgang etter en pasning i bakrom. Lynspissen klarer så vidt å snike ballen forbi Una i ØHIL-buret, 0-1.

Vi svarer imidlertid på Lyns åpningsmål, og Josh får kranglet ballen i mål etter litt klabb og babb i feltet etter et hjørnespark. 1-1 til pause.

Andre omgang er også ganske jevnspilt, men Lyn har ballen mest. Vi får en del gunstige overgangsmuligheter, men dessverre er det litt for upresist på siste tredjedel for vår del. Mot så god motstand er det viktig å ta vare på de sjansene man får, eller så er det fort gjort å bli straffet.

Dessverre er det akkurat det som skjer. Like før slutt spiller Lyn seg gjennom i bakrom alene mot Una og får satt inn det som dessverre blir spikeren i kista for vår del. Lyn tar dermed en knepen seier 1-2 – til tross for en liten sluttspurt fra vår side uten tellende resultat.

Gledelig er det uansett at våre jenter viser seg fra sin beste side nok en gang, og vi får servert en ekstremt spennende og nervepirrende kamp som lever helt til siste minutt. Det var en veldig god J19 kamp vi var vitne til, mange spillere med gode ferdigheter var på banen og det ble lagt ned en enorm jobb fra begge lag. Vi taper kampen 1-2 etter en avgjørende scoring etter 86 min.

Vi ønsker Lyn lykke til videre i NM J19.

Høydepunkter fra kampen

Kampfakta

NM – J19

ØHIL – Lyn (1-1) 1-2

Mål:

27´´ 0-1 Lyn

31´´ 1-1 Joshualyn Reeves