Ny trener til G01.Elite

Christopher Hall er ny trener for Gutter 2001 Elite. Chris har erfaring både som spiller og trener fra før. Som spiller er han en offensiv midtbanespiller med god pasningsfot og tidvis høyt temperament, på trenerfronten har han vist seg å være tydelig og klar. Vi gleder oss til å se hva Chris kan få til!

Vi har nå ansatt Christopher Hall som trener for Gutter 2001 Elite. Dette har vært en lang prosess med flere aktuelle kandidater til jobben. Vi er veldig fornøyd med at Chris har takket ja til stillingen og gleder oss til å se hva han og laget kan få til.

Chris er 29 år og arbeider til daglig som ansvarlig for SFO på Hosle skole. Han har tidligere spilt for Ullern i 3 divisjon og spiller nå på ØHIL sitt A-lag i 5 divisjon. Han startet som trene når han var 17 år og har vært trener for forskjellig lag i årene som har vært. Med andre ord så er Chris et godt tilskudd til vår voksende trenergruppe.

Nå starter oppkjøringen til en spennende sesong for 01 gutta som spiller om mulig interkretsplass til neste år. Vi er trygg på at laget får et godt opplegg og god oppfølgning med Christopher som trener.