Trenger du hjelp til å planlegge lagets neste treningsøkt?

ØHIL-akademiet benytter seg av Norges Fotballforbund sin skoleringsplan i gjennomføringen av øktene på akademiet. Om du ønsker hjelp til å planlegge øktene for ditt lag, så legger vi ut øktene som vi bruker på akademiet sin hjemmeside.

ØHIL-akademiet vil i år benytte seg av NFFs skoleringsplan for barnefotballen i våre økter.

NFFs skoleringsplan er en plan med 24 ferdiglagede økter som bygger på ulike temaer og sørger for progresjon i treningsarbeidet. Neste ukes tema er føre og vende.

Vi tror at skoleringsplanen er en god løsning som vil være med på å heve kvaliteten på akademiet vårt. Dette er også en plan som blir benyttet på akademiet til klubber som Rosenborg og Tromsø.

Vi som klubb ønsker også at alle i barnefotballen skal få tilgang til planene vi bruker på akademiet. Vi legger derfor ut planene på akademiet sin hjemmeside. Da kan du som trener gå inn å hente ut disse, for å gjennomføre de på trening av eget lag.

Eksempelbilde

Dere kan få tilgang til neste ukes økter her:

Vi har også tilgang til Treningsøkta.no som er en database med mange øvelser. Om du ønsker å legge inn det lille ekstra så kan du også få tilgang her. Du må da sende en epost til Georg Dyngeland med navn, epost, fødselsdato, og telefonnummer. Deretter vil du få tilsendt en epost som gir deg tilgang.