Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Anna Vagstad Brunstad takker av


En av kontinuitetsbærerne i ØHIL takker av. Anna Vagstad Brunstad gir seg dessverre i ØHIL. Hun spiller sin siste kamp mot Amazon Grimstad i morgen. Hovedtrener Kjølv Eidhammer kommenterer:

– Anna Brunstad har vært en del av troppen i mange år. Anna har jobbet hardt over tid for å bli den fotballspilleren hun er i dag, og det er forbilledlig hvordan hun har trent seg opp igjen etter skader. Anna er en en leder på banen og har vist enorm dedikasjon til laget og spillet. Hun har med sin slepne teknikk og overblikk bidratt til lagets fremganger. Anna er årets kaptein, så vi vil miste en lederskikkelse i garderoben. I tillegg vil klubben også miste en klubbspiller på og utenfor banen. Vi ønsker Anna lykke til med karriere i Politiet på Elverum.

HUMØRSPREDERE: Se Malin og Anna herje i ØHIL Fotballs Julekalender «QUIZ-duellen». ØHIL Fotball-YouTube

– I tillegg til å være et fantastisk forbilde som spiller har Anna bidratt på flere områder i klubben, sier sportssjef i ØHIL Fotball, Bjørn Frode Strand. – Hun var trener på både akademi og fotballskoler allerede fra 2017 etter at hun kom som spiller i 2016. Vi så tidlig at hun hadde gode lederegenskaper og jobbet strukturert, så hun fikk ansvaret for våre fotballskoler i 2019 og 2020. I 2020 fikk også ØHIL prisen for årets fotballskole i Oslo Fotballkrets. Vi er svært takknemlige for at Anna har vært hos oss i så mange år og bidratt til utviklingen av klubben. Vi ønsker henne masse lykke til den fasen med ny jobb på Elverum!

ÅRETS FOTBALLSKOLE 2020: Anna Brunstad ledet oss til seier som beste fotballskole i 2020.