ØHIL Ultras Yngre: Guttene på G2013 Hosle var maskoter og Ultras under torsdagens serieåpning på Hoslebanen. Foto: Odd Bjarne Brekke

«Der Bomber» i storform da herrene herjet i serieåpningen

Elamaris hjørne #5 – OSI
Skrevet av Elias Lende Elamari:

Endelig var det tid for seriestart på Hoslebanen torsdag 13. april. I åpningen var det mye spenning da begge lag kunne gått opp i ledelsen. Men i det 32. spilleminutt, etter mye klabb og babb, scoret ØHIL. Till Schrader satte ballen i nærmeste hjørne fra sekstenmeteren. Ultras eksploderte i glede! Sistnevnte var ikke fornøyd nok med scoringen sin, så han bestemte seg for å prøve lykken med et langskudd fra 25 meter. Ballen snek seg inn i det lengste hjørnet, og Till «Der Bomber» doblet ledelsen for ØHIL.

DER BOMBER: Vår tyske superback scoret de to første målene for ØHIL. Foto: Odd Bjarne Brekke
RØYKBOMBE FOR DER BOMBER: Ultras med røykbombe til ære for årets første mål. Foto: Odd Vegge

Frem mot pausen var det sjanser for begge lag, men det var ØHIL som scoret den tredje scoringen. Elias klarerte en ball fra eget felt, som resulterte i en perfekt bakromsball. Carle takket og bukket før han rundet målvakten og «dryla» ballen i mål!

Pause 3-0.

#CARLEHAALAND: Carl Magnus Kanden kunne se seg tilbake flere ganger etter å ha spurtslått OSI sine midtstoppere og driblet seg forbi keeper. Foto: Odd Bjarne Brekke

I andre omgang tok det ikke lang tid før Ivan meldte seg på scoringslista. Etter en langpasning fra Elias som Carle stusset via Egzon, kunne Ivan bare plassere ballen rolig i hjørnet. 4-0 stod det etter 47 ordinære spilleminutter.

KALD AVSLUTNING: Ivan Fosse lot seg ikke spørre to ganger da han fikk sjansen alene med OSI sin keeper. Foto: Odd Bjarne Brekke

Fra dette tidspunktet hadde ØHIL stålkontroll på kampen. Rett før timen var spilt, ville El capitano åpne målkontoen. Till ‘Der Bomber’ Schrader brøt en pasning på mesterlig vis før han spilte opp en ledig Egzon. Den tidligere Bodø Glimt-spilleren tok på seg kamuflasje-uniformen før han spilte gjennom kaptein Håvard HH som rundet keeper og satte inn ØHILs siste goal. 5-0!

De siste 10 minuttene tok OSI litt over kampen da Lukas pådro seg et rødt kort. ØHIL spilte tross alt en fantastisk god kamp der vi fikk gjøre det vi er gode på; flytte ballen hurtig med gode bevegelser. OSI fikk sin scoring da spissen deres ble spilt fri inne i sekstenmeteren til hjemmelaget.