Elamaris hjørne #1 – Rundtom

ØHIL Menn har gleden av å introdusere Elamaris hjørne! Onsdagens treningskamp mot Rundtom FK var herrelagets fjerde treningskamp i oppkjøringen, og den første i serien av kampreferater her på ohil.no. Herrespiller, Elias Lende Elamari, er vår nye kampreferent.

Kampreferat:

En sen onsdagskveld på Ferd Arena var det duket for treningskamp for herrelaget til ØHIL. Dette skulle vise seg å være en av det kjøligere treningskampene for de hvitkledde.

De første minuttene besto av mange lange baller der ingen av lagene styrte tempoet noe særlig.

Første sjanse kommer i det 12. minutt der Rundtom spiller seg gjennom. Denne sjansen skulle vise seg å være en liten vekker for ØHIL som etterpå kom seg til flere sjanser uten å sette ballen i mål.

Da det var spilt omtrent 20 minutter trer Rundtom seg fint igjennom og sette ballen mellom stengene og i mål. Frem mot pause var det flere sjanser der ØHIL var nære å utligne.

Pause 0-1

Etter hvilen er herrene klare til revansj. Ikke lenge etter kom gutta til en god sjanse etter godt forarbeid av Joachim og Carle. Hjemmelaget fortsetter med det høye presset og lyktes godt i det. Rundtom hadde også noen gode sjanser i 2. omgang som vår målvakt-vikar, #EvenSaves, håndterte godt. Nå var det spennende. Skulle det bli 1-1 eller 0-2 – hvem vet?! Da det var spilt cirka 75 minutter lusket Kasper på bakre stolpe og stanget inn 1-1.

Senere hadde Lukas flere gode involveringer som nektet bortelaget å ta ledelsen. Resten av kampen var det mye av det såkalt «Hawaii fotball» der begge lag kunne ha avgjort.

Kampslutt: 1-1.

Chief of Referat (CRO): Elias Lende Elamari

Dette er skrevet av skribenten Elias Lende Elamari med karakter 3 i norsk Bokmål som også snakker en dialekt ingen forstår.