Elamaris hjørne #3 – Jutul

Vår faste skribent, Elias Lende Elamari, har som vanlig skrevet Elamaris Hjørne om forrige treningskamp:

Kampreferat:

I forrige uke fikk herrene besøk av Jutul på Ferd Arena. I forkant av kampen hadde de hvitkledde ingen anelse på hva de skulle møte. ØHIL stilte som vanlig med utespiller i mål. I dag var det Elias (undertegnede) sin tur til å vokte buret til ØHIL. Etter ti minutter spiller Jutul seg flott gjennom der Jutuls ving kommer alene med målvakt og setter ballen fint i mål, 1-0.

Deretter våkner ØHIL til litt. Vi henger mye bedre med i kampen selv om Jutul var farlig nærme på å sette 2-0 ved halvspilt omgang. ØHIL kommer til noen sjanser uten å omsette sjansen. Like før fløyta går scorer Jutul igjen. Denne skulle målvakt Elias ha reddet (beklager!). Elendig keeperspill.

Pause: 0-2.

ØHILs høydepunkter

I pausen gjør ØHIL naturligvis noen bytter der Magnus Evenstad blir byttet inn som målvakt. Senere ut i kampen har Jutul ganske god flyt i spillet sitt. De hvitkledde fikk ikke styrt tempoet før timen var spilt. Nå begynte ting virkelig å svinge for hjemmelaget. Ut av intet får midtstopper Elias ballen alene på midtbanen mot et lavtliggende Jutul. Selv om stopperen hadde ti andre alternativer, skyter han fra 35-40meter, 2-1. Det ble diskutert etter kampen om denne var utagbar. Målscoreren selv mener dette var et utagbart skudd punktum.

Edwin som var tilbake fra skade var deilig å se. Tippeliga-veteranen kunne hatt hattrick etter flere store sjanser men fikk med seg en scoring. Scoringen kom i Roberto Carlos-form der han setter ballen fra nesten dørlinjen med utsiden og i lengste kryss. Forrykende scoring, 2-2.

Stabell kunne også hatt målpoeng der han sender en Jutul stopper til pølsebua, men ØHIL´s «Local Lad» nektes scoring av Jutuls sisteskanse.

Senere kunne ØHIL hatt flere scoringer, men det er Jutul som får betalt i 2-3 scoring på tampen.

Kampen ender 2-3.