Elamaris hjørne #4 – Klemetsrud

Vi gir pennen til vår referatskribent, Elias Lende Elamari:

Kampreferat

I forrige uke, torsdag 30. mars gjestet Klemetsrud herrene Ferd Arena. En kveld uten nedbør og lite vind var det perfekte forhold til å spille god fotball. I åpningen av kampen kjørte gjestene et knallhardt press på hjemmelaget. Gjestene hadde overtaket med ballbesittelse og sjanser. ØHIL slet tidvis med å spille seg ut bakfra, men lyktes ved noen få anledninger der lange baller i bakrom var fasit mot et høytpressende Klemetsrud. Rundt halvveis spilt omgang slår Klemetsrud et innlegg fra korridoren. En Klemetsrud-spiller snapper opp andreballen og scorer, 1-0. Resten av omgangen jakter Klemetsrud 2-0-scoringen. ØHIL var nære ved noen anledninger å sette utligningen. De hvitkledde klarte nå å holde på ballen i lengre perioder, der vår eminente nordlending på midten fikk strø litt baller fremover. Kombinasjonsspillet til hjemmelaget begynte å sitte mer og mer. ØHIL rakk ikke å produsere mål før dommeren blåste i fløyta.

Pause: 0-1

I pausen forberedte gutta seg godt på å snu kampen. Noen taktiske justeringer fra Freddie var det vi trengte. I denne omgangen var det ØHIL som hadde mye ball og sjanser. ØHIL presset høyt, og Carle var årvåken da han snappet opp ballen i et pasningsforsøk fra bortelagets sisteskanse, 1-1. Der satt utligningen endelig for hjemmelaget, og da var det bare å jakte neste scoring. Energien florerte i laget, og da Egzon slo en perfekt bakromspasning til Carle, sto det 2-1 på Ferd Arena. Deretter jaget ØHIL neste scoring ganske lenge. Klemetsrud hadde noen få sjanser utover de siste 10 minuttene, men ØHILs forsvarsspill var fokusert.

Kampslutt: 2-1

NB: Torsdag 13. april er første seriekamp for herrelaget til ØHIL. Vi snakkes kl. 20:15 på Ferd Arena. Vi på ØHIL MSA ønsker dere en GOOOOOOD PÅSKE!