NYE DRAKTER: ØHIL fikk testet ut de nye draktene i søndagens generalprøve mot Røa.

God generalprøve mot Røa

Har du kjøpt sesongkort? Vi har 50 % rabatt frem til andre hjemmekamp. Husk første hjemmekamp lørdag 23.3 mot Fyllingsdalen kl. 15:00 på Hosle.

Lørdagens treningskamp mot Røa ble en fin generalprøve for ØHIL. Dette var første gjensyn med den tidligere ØHIL-kapteinen Hanna Ellingsen, som gikk fra ØHIL til Røa i vinter. Røa fikk en god start på kampen, og gikk tidlig opp i både 1- og 2-0. Ida Hasselgård reduserte til 2-1 på et direkte frispark etter en sistemanns-takling fra Røa. Gjestene fra Bærum hadde ingen flere skudd, og bortsett fra et par cornere og noen halv-sjanser var det Røa som var det førende laget i 1. omgang. Røa hadde mye ball, og skapte noen sjanser og skudd på mål. Et av skuddene ble reddet mesterlig av Hannah Markussen i det 12. minutt. Utenom målene var det en omgang preget av få hendelser foran begge mål.

REDUSERING: Frisparket til Ida Hasselgård hadde fin sideskru over muren til Røa og inn i nærmeste hjørnet. Foto: Erling Løkken

I 2. omgang hadde ØHIL fine perioder med bra moment der Ingrid Synnøve Nødland banket inn 2-2 på et skudd fra en returball utenfor 16-meteren. ØHIL skapte flere sjanser enn i 1. omgang og øynet en mulighet til å snu kampen. Utover omgangen lyktes Røa med å score både 3- og 4-2 etter en god periode – noe som også ble sluttresultatet. Røa vant fortjent, men ØHIL viste nok en gang at det er mulig å hevde seg mot en Toppserie-klubb.

ØHIL-CAM: Se noen glimt fra ØHILs kampdag på Røa her i ØHIL-CAM. (ØHIL Fotball, YouTube)

Hovedtrener Kenneth Østerås var fornøyd med hvordan laget klarte å komme seg tilbake i kampen:

Vi fikk det som forventet mot Røa. Vi blir presset bak store deler av kampen og må ligge og forsvare oss. Skulle ønske vi klarte å spille noen lengre angrep, men vi blir ofte litt for direkte når vi vinner ball.
Har perioder som vi også klarer å kjøre gode angrep. Spesielt i 2 omgang. Vi kommer tilbake fra 2-0 til 2-2. Det er sterkt, så vi tar med oss en god generalprøve mot neste helg.

ØHIL serieåpner borte mot Bodø/Glimt førstkommende søndag kl. 16:00 på Aspmyra stadion. Første hjemmekamp er lørdag 23.3 kl. 15:00 mot Fyllingsdalen. Vi gleder oss til seriestart!