Foto: Foto-Expressen AS / AFK Asker Skiklubb Fotball Kvinner på Facebook.

Jenny Fredhall til ØHIL


Jenny Fredhall (f. 2005) har meldt overgang fra Asker til ØHIL. Hun er spilleklar for ØHIL 1.6.

Dette skriver Asker i en pressemelding på FB:
Vår unge og talentfulle spiller, Jenny Fredhall, går fra Asker til ØHIL A-lag. Hun spiller sin siste kamp i sort og hvitt tirsdag 31.5 mot Bærum på Føyka. Jenny har tidligere i dag informert spillere og støtteapparatet om denne beslutningen. Jenny har vært en stor inspirasjon for mange på trening og kamp gjennom flere år. Dette viser også nok en gang at vi har lykkes med spillerutviklingen, og at du kan bli en god fotballspiller her i Asker Fotball Kvinner. Men den viktigste jobben har Jenny gjort selv. Dette sportslige nye steget har Jenny fortjent. Vi ønsker henne masse lykke til!
– Leslie Tangen, Sportslig Leder, Asker Fotball Kvinner

ØHILs hovedtrener, Kjølv Eidhammer, er fornøyd med signeringen:

– Jenny Fredhall fra Asker er klar for troppen fra og med 1.6. Jenny er en spennende spiller født 2005 med gode ferdigheter, god fotballforståelse og et herlig trøkk i spillet sitt. I tillegg er Jenny en ypperlig lagspiller. Hun kan spille i flere posisjoner, men er primært tenkt en rolle i våre bakre rekker. Vi gleder oss til å ta over den gode jobben Asker har gjort for å bidra til Jennys utvikling.

Jenny er nok et bevis på den gode jobben som gjøres med spillerutvikling i Asker. Takk til Asker, og velkommen til ØHIL, Jenny!