Kampgjennomføring under Korona

Her ligger info om hvordan vi gjennomfører kamper i ØHIL Fotball. Dette er spesielt viktig med tanke på Korona-pandemien.

På hvert anlegg har vi en informasjonside med registrering via QR-kode, banekart og kamp- og treningstider.

Jarmyra idrettspark (kunstgress og gress)

ØHIL Idrettspark, Hosle (kunstgress og grus)

Eikeli Idrettspark (kunstgress syver)

.

Slik gjennomfører vi kampene for å ta hensyn til Korona-pandemien.

Alle spillere, trenere, lagledere, dommere og tilskuere skal registrere seg på skjemaet til ØHIL. Det henger en QR-kode på hvert anlegg som man bruker kameraet på mobilen for å komme inn på. Kampvert hjelper til ved behov.

Dersom spillere, trenere og lagledere er registrert via spond eller kamprapport (for ungdom), så bør ikke de registreres.

Oppvarming for innbyttere kan foregå i de oppmerkede innbyttersonene eller bak eget mål. Evt. på et oppmerket område. Innbytterne må ikke kunne oppfattes som en del av et annet lag.

Før/etter kamp/trening: Ankom og forlat banen UTEN å komme i kontakt med lag som trener/spiller kamp på andre deler av anlegget.

Dersom det skal avvikles flere kamper etter hverandre på samme bane skal nye lag eller personer tilhørende disse ikke komme inn på banen, før tidligere lag har forlatt banen.

Bortelagets oppgaver finnes her: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/fotballens-koronahandbok/#179288

Vi ber om at følgende informasjon videresendes alle bortelagets deltagende (spillere, støtteapparat og eventuelle tilskuere) i god tid før kampen:

·       Ikke møt opp på kamp om det ikke er nødvendig for spilleres tilstedeværelse. Maks 1 voksen pr spiller.

·       Det er kun i spillsituasjoner man er unntatt fra 1-metersregelen. Altså high fives, fysiske feiringer og nærhet på innbytterbenken er eksempler der man ofte glemmer dette.

·       Ved kamper på små baner (3, 5, 7, 9-er): Publikum skal holde seg ved sin bane/sone.

·       Publikum er i egen sone. (Se bilde).

·       Publikum skal stå på andre siden av innbytterbenken og stå minst tre meter utenfor sidelinja.

·       Publikum skal holde 1 meters avstand.

·       Før/etter kamp/trening: Ankom og forlat banen UTEN å komme i kontakt med lag som trener/spiller kamp på andre deler av anlegget.

For mer info om Korona fra ØHIL Fotball, se denne artikkelen.