Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Ny treningskamp mot god motstand


Treningskamp nummer tre ble spilt søndag 6.2. Motstander denne helgen var divisjonskollega Tromsø (TIL2020), med vår tidligere midtbaneterrier Pleym (Kathrine Pleym) på laget. Tromsø kom fra et knepent 0-1 tap mot Lyn fredag og viste da at de blir å regne med i 2022. TIL2020 er en hardt-satsende klubb med gode rammer som kommer til å henge godt med i toppfotballen de kommende årene.

Ballsikkert TIL2020

Hovedtrener Kjølv Eidhammer berømmer helgens motstander:

– Strålende spilleforhold på Ferd Arena denne søndagen. Vi hadde en plan om å slippe oss litt løs offensivt denne kampen, men vi klarte ikke helt å senke skuldrene med ball. Vi møtte et ballsikkert TIL-lag som varierer en del mellom å slå langt og prøve å finne mellomrom.

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no

Hurtig overgangsspill

Kjølv mener laget nærmer seg et grunnspill.

– Fremover på banen skaper vi noen store sjanser med godt og hurtig overgangsspill. Mot etablert forsvar blir vi dessverre for upresise i pasningsspillet i tillegg til at vi ikke fullfører bearbeidingen i de områdene vi ønsker. Vi ser at vi nærmer oss et offensivt grunnspill slik vi ønsker å fremstå, så dette kan bli bra inn mot seriestart, fortsetter hovedtreneren.

Hovedtreneren var fornøyd med 2. omgang, men etterlyser mer effektivitet:

– I 2.omgang åpner vi friskt og setter trykk på TIL. Vi skaper flere sjanser, men sliter litt med effektiviteten. 1-0 kommer på straffespark med Josh. Vi har brukbar kontroll i kampen, men inviterer TIL inn i kampen med litt ubesluttsomhet.

Nå ser han fremover mot helgens kamper.

– Alt i alt en god gjennomkjøring for troppen. Bra med spilletid for de 18 spillerne i kamptroppen. Vi jobber videre inn mot dobbelkamp neste helg mot Frigg lørdag og ØHIL G16 søndag. Troppen ser veldig bra ut og vi gleder oss nå til to ukers god trening hjemme før vi drar på treningsleir for å finpusse formen. Ses til helga!