Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Nysigneringene viste seg frem


Etter nok en god treningsuke var det klart for ØHILs andre treningskamp mot Toppserie-motstand. Denne gangen var det Kolbotn som kom på besøk til Ferd Arena Hosle. På grunn av sykdom i Kolbotn-troppen ble spilletiden justert til 2 x 35 minutter. Hovedtrener Kjølv Eidhammer oppsummerer:

– I denne kampen ønsket vi å utvikle spillet vårt videre fra kampen mot VIF. Vi klarer ikke helt å få opp aggressiviteten fra start, med den konsekvensen at Kolbotn får lov til å styre kampen. Vi klarer å jobbe oss inn utover i omgangen og skaper noen halvsjanser og gode overgangsmuligheter. Symptomatisk for kampen er at vi er upresise med ball og at vi da ikke lykkes med å straffe et såpass godt lag som Kolbotn. I 2.omgang gjør vi flere bytter. Vi blir litt for passive i denne omgangen også, men uten at Kolbotn skaper store målsjanser.

Få baklengs

Kolbotn gikk opp i ledelsen, 0-1, etter et straffespark i andre omgang. Denne scoringen ble kampens eneste og de hvitkledde fra Bærum øst står nå med 1 baklengs på to kamper mot lag fra Toppserien.

Vi har flere spillere tilbake fra covid og dette medførte mange bytter med konsekvens av noe mangel på rytme i så korte omganger.

GODE DEFENSIVT: Kjølv Eidhammer er fornøyd med utviklingen til laget i forsvar. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

– Vi har nå sluppet inn 1 mål (straffe) på to kamper mot god motstand. Den defensive delen av spillet er i ferd med å settes seg, så nå blir det spennende å se om økt fokus på den offensive delen vil gjøre oss skarpere på siste tredjedel, oppsummerer trener Eidhammer.

Flere spillere fra troppen var aktuelle til denne kampen, og flere nye ansikt fikk også sine første spilleminutter i ØHIL-drakten:

ØHILs nye signeringer viste seg godt fram, og troppen i 2022 er en gjeng som vil bite godt fra seg. Vi opplever at troppen er styrket inn mot en tøff sesong med mange spennende kamper.

Vi takker Kolbotn for kampen og gleder oss til å få TIL2020 på besøk neste søndag.