ØHIL-akademiet

A-lagsspillerne Sigrid Bloch-Hansen og Klara Sporsem er noen av Oslos største fotballtalenter. Denne høsten blir de også å finne på ØHIL-akademiet. Dette er en super sjanse for våre jenter i barnefotballen å lære av spillere som vet hva som skal til for å bli god!

ØHIL-akademiet starter opp igjen neste uke. Vi holder til på DnB Arena og henter barna med buss fra de nærliggende skolene. Vi har økter mandag til og med torsdag og det er åpen påmelding alle dager.

Øktene starter kl 15.00 og varer til 16.30.

På akademiet blir man delt inn i grupper etter årgang, ferdigheter og treningsvilje. Fokuset er å lære fotball gjennom mestring på eget nivå. Dette får vi til med hjelp av våre engasjerte og flinke trener.

Vi har i år 5 trener som er på akademiet hver dag. Dette sikrer en god kontinuitet og trygghet for de som er til stede. VI har fortsatt plasser og dere kan melde dere på via linken på vår hjemmeside.

Vi ønsker flere jenter velkomme på akademiet og håper at de også vil være med dette semesteret. Dette er en veldig god arena for utvikling og jentene kommer til å ha stor fremgang ved deltagelse på akademiet.

Les mer om påmelding og akademiet her:

ØHIL Akademiet