ØHIL Fotballs Julekalender 2021: Luke 15


ØHILs damelag er klare for å ta nye steg i 2022-sesongen. Ta en titt på denne videoen:

NYE STEG: Kjølv og resten av gjengen på damelaget er klare for å utvikle laget videre i sesongen som kommer.

Musikk: Royalty Free Music Cinematic Trailer – MUSIC4VIDEO
Intervjuklipp av Ine Strømstad Berre: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no
Klipp fra Norsk Toppfotball Kvinner (Fotballfesten)
Klippet av Håvard Hauge Haakonsen.

Hovedtrener Kjølv Inge Eidhammer er klar for ny sesong:

Øhils damelag er ferdig med nok en lang koronasesong. Den endte med en fin tredjeplass, men vi havner dessverre bare ett bittert poeng bak kvalifiseringsplassen til Toppserien.

Vi gratulerer Røa med et fortjent opprykk, men vi tenker litt på om vi kunne vært litt nærmere hvis vi hadde fått trent de 6 ukene Viken var nedstengt og Røa kjørt fullt trøkk?

Vi har vært gjennom en sesong der mange har utviklet seg godt. Vi opplever at vi har en talentfull tropp som flere av våre konkurrenter er nysgjerrige på. Vi er stolte av at vi har en så god klubbhverdag at spillerne er aktuelle for et høyere nivå. I løpet av sesongen har vi mistet 9 spillere med kamper i 1.div. Allikevel har vi jobbet godt med de som har gitt alt på feltet.

Vi har på vårt beste spilt artig og offensiv fotball i 2021. Dette skal vi jobbe hardt for å utvikle videre i 2022. Kanskje vi til og med skal endre litt for å «overraske litt»?

Troppen er i ferd med å forme seg for videre utvikling. Noen av bidragsyterne takker av for å prøve seg andre steder, men vi kan garantere at det vil komme inn noen veldig spennende fjes som garantert vil bidra til mye fotballmoro på nye Hosle Arena i 2022. Vi vil fortsette med å bygge klubb også i 2022.

ØHIL KEA hilser alle en god jul og et godt nytt fotballår.

Håper vi ses i 2022.

Sportssjef i ØHIL Fotball, Bjørn Frode Strand, har latt seg imponere av flaggskipet vårt:

Imponerende kultur hele veien. Det har vært tøft med omfattende koronarestriksjoner for toppidrettsutøvere som ikke har mulighet til å hvile i like stor grad som med profesjonelle kontrakter i større grad kan.

Dessverre mista vi en del spillere gjennom året, men de som har vært med har likevel levert en enorm utvikling. Det er en stor fjær i hatten til alle at vi har fått frem så mange spillere til aldersbestemte landslag.

Vi gleder oss til følge forbildene våre på ØHILs damelag videre i sesongen som kommer. Masse lykke til!