ØHIL Fotballs Julekalender 2021: Luke 19


I dagens luke tar vi en titt på ØHIL Fotball Akademiet. Akademisjef Lotte Steen tar oss gjennom tilbudet:

Akademiåret 2021 har som alt annet blitt preget av pandemien, men vi har likevel mange lyspunkter å se tilbake på fra året som har gått.

AKADEMISJEF: Vår kontinuitetsbærer, Lotte Steen, er klar for å fortsette å løfte akademiet videre.

Spesielt ønsker jeg å trekke frem keepertreningene. Joao har kommet inn på akademiet og virkelig skapt entusiasme rundt keeperrollen. Det er opp mot 40 keepere innom keepertrening på akademiet hver uke, og for mange er dette ukas høydepunkt.

POPULÆRT TILBUD: Mange unge spillere benytter seg av keepertilbudet til Joao ukentlig.

En annen viktig faktor som gjør at vi stadig kan øke antall deltakere på akademiet er at vi har fått på plass mange nye trenere. Det er fint å se at flere av våre akademitrenere også har blitt lagstrenere, og ønsker å ta trenerjobben et steg videre. 

I januar skal vi tilby trenerkurs for alle våre akademitrenere, hvor de gjennom en helg med teori og praksis får gjennomført Grasrottreneren Del 1. Dette ser vi veldig frem til, og vil være med på å heve kvaliteten på akademiet ytterligere. Et løft vil det også bli å få på plass Anders Thoresen, vår nye barnefotballansvarlig, på akademiet med de yngste flere dager i uken.  Jeg ønsker alle en fin juleferie og godt nytt år. Vi ser frem til å ta imot alle spillerne på akademiet fra januar!

THORESEN INN: Anders Thoresen (t. v) er klar for barnefotballen i ØHIL. Det er sportssjef Bjørn Frode (t. h) veldig fornøyd med.

Sportssjef Bjørn Frode Strand ser lyst på akademiets utvikling i 2021- og ser frem mot nye steg i 2022:

Lotte beskriver det bra. Akademiet tar steg hvert år. Antall påmeldte øker, og vi har jobbet hardt for å rekruttere nok trenere til å håndtere mengden. Lotte leder akademiet forbilledlig, og vi er veldig fornøyd med utviklingen av akademiet.

Vi har likevel ting å bli bedre på, og vi fortsetter å utvikle hvordan vi jobber for å gi barna våre enda bedre opplevelser og utvikling.

Mer info og påmelding til akademiet HER.