DYKTIG TRENER: Erlend Bransdal er hovedtrener for G19-1. Han gleder seg til ny sesong i ØHIL Fotball.

ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 12


I luke 12 finner vi de eldste i ungdomsfotballen, nemlig G19! Hovedtrener Erlend Bransdal har følgende å si om sesongen som har vært:

Sesongen vår har vært utforende, men spennende.

For oss som alle andre lag i ØHIL og resten av landet har denne sesongen vært veldig annerledes enn vi hadde sett for oss i starten av Februar 2020.

Vi startet «pre season del 2» med et  ungt g19- lag bestående av gutter født i 2003 og 2004. En spennende gjeng med spillere som har tatt mange steg i år.

Da Covid-19 kom og stengte seniorfotballen fikk dessverre ikke 2001-gutta lov til å spille i 5 div. Da så juniorlaget sitt snitt til å forsterke laget enda mer. Med siste års «studentene» i juniorfotball, fikk en bra mix av spillere som skapte et kontringssterkt lag som i første kamp i serien banket Asker SK 11 – 2 på Jarmyra Stadium.

Etter dette gikk det slag i slag med store seire og jevne tap.

Sørlendingen ser også positivt på sesongen som kommer:

Etter at sesongen nå er ferdig og vi er godt i gang med forberedelsene for en ny sesong som forhåpentligvis kan gå som normalt, vil jeg si meg fornøyd med det som vi fikk til med dette laget. Vi har enda mange til å forbedre oss på, men med et ungt lag så her jeg troa på dette får vi til.

Kommende sesong blir gøy. Vi har igjen vært så heldig at vi på G19 kan nyte godt at det gode arbeidet som blir gjort på de yngre lagene i ØHIL, for gutter 2005 har trent med oss den siste måneden og ting ser lovende ut for 2021-sesongen.

Jeg som trener ser veldig frem til neste sesong. ØHIL har en G19 gjeng som sprudler etter å spille kamper igjen. Og med noen ny forsterkninger så kan dette bli veldig gøy. Husk å komme på kamp på Ferd Arena Hosle.

Forza ØHIL!

DYNAMITT: Hovedtrener på G19-2 Mikkel Mørch Sollie er meget fornøyd med ungdomsfotballens utsikter i 2021.

Jeg ønsker å rett en takk til alle spillere født i 2001 som har vært med oss på G19 i år og takke for fantastisk innsats og ønsker dem lykke til med studier, militæret og selvsagt lykke til på MSA neste sesong.
Vi ser dere i ØHIL drakta igjen, det er jeg sikker på!


Erlend Bransdal

G2003-gjengen til Mikkel Mørch Sollie fortsetter som G19-2 i G19-serien. 16-19-segmentet ledes altså av Bransdal, Mørch Sollie, Sebastian Behringer (G17) og Hans Hagen Svastuen (G16) med assistent Kristoffer Fremstad.

Vi gleder oss til 2021-gjengen med gode ungdomslag på guttesiden anført av våre eldste forbilder i G19. Gjengen fra herrelaget må trene hardt når seniorfotballen åpner opp igjen hvis de skal holde følge med de lovende ungguttene. Undertegnede MSA-spiller Håvard Hauge Haakonsen har følgende å si om situasjonen:

Det er selvfølgelig kjedelig å ikke kunne spille fotball for oss seniorer, men nivået på lagene under er veldig gledelig å se på! Vi får håpe de unge talentene ikke tar ALLE plassene på laget vårt når vi forhåpentligvis kommer i gang til våren.

#FordiDetErGøy