ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 9


Vi har gitt pennen til vår sportslige leder. Heldigvis var løkkeskriften fin og luken er endelig digitalisert for dere i dagens ØHIL Fotballs Julekalender luke 9!

Kunne du fortalt oss litt om alle deltidstrenerne i klubben og hvordan kabalen ser ut for 2021-sesongen, Bjørn Frode Strand?

FORNØYD: BF er meget fornøyd med trenerkabalen. Her med mangeårig ØHIL-legende Dag Horn.

Med en klubb på vår størrelse trenger vi mange trenere utover heltidstrenerne.

Vi er så heldige å ha med oss mange dyktige trenere i deltidsstillinger.

Trenerne på de to fremste lagene på kvinnesiden, KEA og KEU har sivile jobber ved siden av (unntatt Jens Petter). Vi kommer tilbake til dem i en senere luke.

Gutter 13-19 år

G17 og G19

Erlend trener G19-1, Mikkel trener G19-2 (2003) og Sebastian Behringer trener G17 (2004). Behringer er kun 18 år, men har allerede flere år som trener i ØHIL.

G16 (2005)

Hans Hagen Svastuen og Kristoffer Fremstad går inn i sitt andre år med samme spillergruppe. Begge studerer idrett på NIH og var også med ØHILs a-lag i 2020, selv om det ikke ble noen kamper.

G15 (2006)

Felix Martinez leder årskullet og har seg den etter hvert så erfarne Kasper Wilhelm Kristiansen som med sine 18 år har vært trener i tre år.

RUTINE: Kasper er allerede en rutinert trener på tross av sin unge alder.

G14 (2007)

Kristoffer Fremstad og Dag Eirik Nilsson trener de to lagene på G2007. Dag Eirik er 17 år og er tilbake i ØHIL etter to sesonger i Stabæk.

G13 (2008)

I tillegg til Håvard og Erlend har vi her Sølve Sanden Espedal og Adam Hedin som er trenere for denne store spillergruppa. Vi sper på med en eller to til i løpet av våren dersom det trengs. Sølve kom inn i klubben september 2020 og har flere roller og bidrar strålende på mange arenaer i ØHIL Fotball. Adam startet som trener i september 2020 og spiller også på G19-2.

GLADGUTT: Sølve har alltid et smil på lur.

Jenter 13-19 år

J17 og J19

Ruben Kvalsvik, Mariken Kleppe, Dag Anders Horn, Lars Egil Kvitli og Sølve Sanden Espedal er trenere på disse kullene. Ruben kom i september 2020 og har blitt kjent med mange grupperinger i ØHIL på denne korte tiden.

J15 (2006)

Sigve Brauti-Heidemann, Olaf Prahl-Larsen og Roy Jespersen er ubetalte foreldretrenere som leder kullet på en strålende måte. I tillegg er Lotte og Dag med og bidrar fra klubben.

J14 (2007)

Lotte og Annabel Silver Solheim er trenere på kullet. Annabel har vært trener i ØHIL i flere år selv om hun kun er 17 år. Hun spiller også på KEU. De har i tillegg med seg flere aktive foreldretrenere med rundt laget.

J13 (2008)

Ruben leder kullet og har med seg Jørgen Schønberg-Grevbo og Emil Schaug-Pettersen som var med Lotte på J2007 i fjor. De spiller begge på G19-2. På dette kullet er det også mange aktive foreldretrenere som bidrar rundt laget.

På 110 % og ivrig så er Lotte, Mariken, Jens Petter, Ruben, Dag, Annabel, Jørgen og Emil med som trenere.

Keepertrenere

Gisle er keepertrener for KEA, og Felix har ansvaret for keepertrening i klubben for øvrig. Felix har med seg Henrik Myhre og Una Langkås som keepertrenere og jobber med yngre keepere.

Trenere på akademi og SFO

Vi har i 2019 og 2020 bygget opp en veldig god base med akademitrenere. Disse jobber hovedsakelig under ledelse av en noen av våre erfarne trenere, men de får også jobbe selvstendig. Vi har i løpet av denne perioden også klart å øke oppfølgingen av de unge akademitrenerne, og vi tar stadig større steg. Vi er svært fornøyde med hvordan akademitilbudet er per desember 2020.

Vi er svært fornøyde med trenerkorpset i klubben per desember 2020.

Så vil vi legge til at disse trenerne gjør ikke jobben alene. Det enorme foreldreengasjementet hvert kull har er uvurderlig, og vi er opplever at vi får utnyttet kompetansen til alle involverte i større grad enn på lenge.

Sportslig hilsen,
Fruff

KABALEN: I tillegg til heltidsansatte trenere og årgangsledere er det flust av dyktige deltidstrenere i ØHIL Fotball.

Vi gleder oss til nok en sesong med våre gode fotballtrenere i The Fordi-det-er-gøy’s!

#Deltidscoaches2021