MATCHVINNER: Joshualyn Favour Reeves (bildet) ble matchvinner for ØHIL i 1-0 seieren over Toppserie-laget Vålerenga. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Seier mot Vålerenga


ØHIL Toppfotball spilte årets første treningskamp mot topplaget VIF hjemme på Ferd Arena Hosle. Kampen ble vunnet 1-0 etter et langskudd av Joshualyn Favour Reeves over tidligere ØHIL-keeper, Klara Sporsem. Hovedtrener Kjølv Eidhammer var veldig fornøyd med gjennomføringen:

– Vi hadde et noe sykdomsredusert lag med en plan om å gjennomføre en god defensiv prestasjon, opptre godt organisert og være modige offensivt. Vi stilte med en mix av ungt, erfarent og helt nytt, og vi så at mot god motstand har vi en god struktur å sette spillerne inn i. Dette skal utvikles videre.

– God arbeidsmoral

Trener Eidhammer var spesielt imponert over lagets arbeidsmoral og evne til å skape flere gode muligheter foran mål:

Det var god arbeidsmoral og ork i kampen, selv om vi er inne i en tung oppkjøring. Det lover godt. Vi produserer store sjanser og med litt mer presisjon kunne vi skapt mer. Vi ser at vi får utfordringer når vi spiller på oss unødvendige brudd og når vi ikke er konsentrerte. Men, dette skal vi jobbe godt med inn mot seriestart. En god kamp av ØHIL, der de unge spillerne viser at de har utviklet seg videre, de erfarne spillerne tar ansvar og at vi har noen spennende nye spillere på gang.

FORNØYD: Hovedtrener Kjølv Eidhammer var fornøyd med lagets prestasjoner mot topplaget fra Oslo.