Slo Hønefoss på Ferd Arena

Hovedtrener Kjølv Eidhammer hadde stor grunn til å være fornøyd da hoveddommer Maren Hatletvedt blåste av søndagens storkamp mellom ØHILs damelag og Hønefoss BK.

– Lørdag kveld i regnvær var det klart for et nytt «lokalderby» mellom ØHIL og HBK. Vi forventet et revansjesugent HBK-lag som var klar for å revansjere tapet i NM 18.5. Kampen åpnet som en stillingskrig, der begge lag fikk angripe mot etablert uten at det ble tillatt mange kontringer. Utover i omgangen tar vi litt over banespillet, men vi er ikke presise nok til å straffe HBK. Det stod 0-0 til pause, noe som må sies at var helt greit.

Høydepunkter fra Toppserien YouTube-kanal.

2. omgang starter bra for vår del. Vi skaper en ok sjanse i starten av omgangen. Vi er litt uheldige i det 52.min, da vi skårer selvmål på et hjørnespark. Men, jentene responderte forbilledlig. Vi tar mer og mer over i kampen og viser godt med energi i spillet vårt. I det 65.min gjør vi et avgjørende trippelbytte, der Josh, Malene og Celine kommer inn med friske bein og preger resten av omgangen. Vi klarer å holde et godt balltempo og skårer to flotte mål. Mari og Josh setter målene godt assistert av Josh og Anja A. Det må også nevnes at Hanna er 3. sist på begge målene. Det holder til tre poeng og vi plukker med oss en seier til. Godt å vinne kamper, og vi er fornøyd med å henge med i toppen av divisjonen. Det gjenstår mye hardt arbeid utover i sesongen, så vi kjører på videre.

BRA TRØKK: Som vanlig god stemning i Ultrassvingen og etter hvert Ultrashjørnet når ØHIL snudde 0-1 til 2-1 i slutten av 2. omgang. Her fra hjemmekampen mot Åsane. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no