MÅLSCORER: Anja Rasmussen (bildet) tok ansvar i luftrommet da hun headet ØHIL opp i 3-1. Kampen endte 3-2. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Tre poeng mot IK Grand Bodø


ØHILs damelag tok alle tre poeng i søndagens hjemmekamp mot Grand Bodø. Som forventet ble det en tøff kamp for Kjølv Eidhammer og ØHIL Toppfotball:

– Endelig er poengkontoen åpnet. Grand Bodø viste seg å være like solide som vi hadde spådd på forhånd. Et fysisk sterkt lag med et godt grunnspill sørget for at vi måtte grave dypt for å sikre oss tre poeng. Vi har jobbet med å utvikle oss videre etter de to første kampene, der vi opplevde å få dårlig betalt etter ok prestasjoner. I gårsdagens kamp åpner vi godt og er førende de første 15 minuttene.

Første omgang skulle vise seg å være veldig begivenhetsrik:

– Vi tar ledelsen på et straffespark ved Josh etter at Mari Løyland ble felt inne i 16m. Ida Hasselgård viste seg som en god boksåpner i denne kampen. Etter å ha tatt ledelsen mister vi litt initiativ i kampen. Grand Bodø presser på for utlikning, men klarer å unngå baklengs. Etter 33 min scorer Josh 2-0 etter fint forarbeid av Kristin Gumaer og Ida Hasselgård. Vi har ok kontroll etter dette, men et «ufarlig» frispark fra 50 m slås inn i boks. Vi mister markering og GB reduserer unødvendig til 1-2. Det står seg til pause.

VALUTA FOR PENGENE: Oppmøtte ØHIL Ultras-tilhengere fikk både god underholdning og tre poeng i søndagens hjemmekamp. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

– I 2.omg starter Grand Bodø best og vi mister litt initiativet i kampen. Denne perioden preges av upresist pasningsspill og mange balltap. Utover i omgangen klarer vi igjen å feste grepet. Vi skaper noen halvsjanser og får en del dødballer. 3-1 kommer på en corner. Godt å score på dødball igjen og denne gangen var det Anja Rasmussen som headet inn målet. Vi har ok kontroll utover i omgangen, men Grand Bodø presser på og får en redusering på overtid. En jevn og tøff batalje på Ferd Arena Hosle. Vi takker Grand Bodø for kampen og ser at vi må jobbe hardt videre for å klore oss til flere poeng i divisjonen. Viktig med tre poeng i sekken, men vi er absolutt ikke helt friskmeldt.

Se høydepunktene her: