Originalfoto: Stian Lysberg Solum / NTB

Tuva Olaussen Sagen har signert for ØHILTuva Olaussen Sagen (2007) har signert for ØHIL etter en lengre treningsperiode. Hovedtrener Kjølv Eidhammer er fornøyd med at Sagen har valgt ØHIL:

– Tuva Olaussen Sagen har signert for ØHIL Toppfotball. Vårt siste tilskudd i flokken er en meget talentfull 15-åring fra Borre. VI har blitt kjent med Tuva gjennom vinteren og hun har imponert oss både som ungdom og fotballspiller. Tuva er en teknisk god spiller med god fotballforståelse. Hun har tatt nivået på imponerende vis. Vi gleder oss til å bidra til Tuvas videre utvikling som fotballspiller.

Equinor talentleir

Sagen har nå blitt tatt ut på Equinor talentleir i slutten av mars, og utviklingssjef Zeid Saleh har latt seg imponere av Tuva:

– Tuva har imponert oss gjennom hospiteringen fra Borre IF, hun trente med rekrutt over en lengre periode og viste god utvikling der. Hun fikk etter hvert muligheten til å hospitere med A-laget, og imponerte såpass mye at hun fikk tilbud om å delta på treningsleir med A-laget og var ønsket inn i troppen.

Og Borre IF har vært en viktig suksessfaktor for Sagen sin utvikling:

– Tuva kom til oss fra Borre IF for 1 uke siden, hun har dog hospitert med oss i en lengre tid. Gjennom den gode dialogen med Borre har vi sammen formet en god treningshverdag for Tuva. Selv med overgangen til oss har vi dialog med Borre rundt hverdagen til Tuva, nå kombinerer hun treninger med Borre sammen med treninger og kamper i ØHIL. Vi ønsker å takke Borre for jobben de har gjort med Tuva og det fine samarbeidet.

ØHIL gratulerer Tuva og Borre med uttaket til Equinor Talentleir!