Første økt på stor bane

Eliteserien nærmer seg med stormskritt, og det var en etterlengtet økt på stor bane som stod for tur en fredagskveld i Hamar.

Eliteserien nærmer seg med stormskritt, og det var en etterlengtet økt på stor bane som stod for tur en fredagskveld i Hamar. Ready Jr. hadde invitert til treningskamp i Vikingskipet, og A-laget var ikke vonde å be. Bandy er best på stor bane, og en drøy halvannen times kjøretur fra klubbhuset på Hosle er helt innenfor.

Foto: Simen Huse

Kampen bar preg av at dette var første økt på stor bane for samtlige spillere i hvitt. Tidvis veldig rotete, tidvis veldig bra, gjennomsnittlig helt grei første gjennomkjøring. Det er ingen tvil om at det er mye som må forbedres frem til seriestart, blant annet kondisjonen. Likevel var det små lysglimt som kan tyde på at gutta kan få en morsom sesong. Hovedfokus i kampen var å finne tilbake til følelsen av bandy på stor bane. Det er likevel hyggelig at man får med seg en seier i første kamp for året.

Foto: Simen Huse
Foto: Simen Huse

Nå venter seriestarten rett rundt hjørnet, og det er en spent gjeng som gleder seg til å ta fatt på en sesong i Eliteserien. Vi håper at så mange som mulig tar turen til Rud lørdag 09.11 kl. 16:00 for å se comebacket blant eliten!