KEEPERANSVAR: Felix Martinez har godt grep om keepertilbudet i ØHIL Fotball.

ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 20


I ØHIL Fotball tar vi keeperrollen på alvor. Sjefen for keepertilbudet for de yngre på jentesiden og herresiden heter Felix Martinez. Han har lånt julekalender-pennen til dagens luke. Take it away, Felix:

Året 2020 har vært en fint keeperår i ØHIL Fotball sin stolte keepertradisjon. 

I løpet av 2020 har Marie Grannæs, Una Langkås, Henrik Myhre og Felix Barril bidratt på keepertreninger. Videre har også Karen Oline Sneve vært keepertrener på vårt fantastiske akademi. Vidar og Gisle har fulgt opp noen av de største keepertalentene i Norge på KEA og KEU.

Med andre ord, det reddes godt om dagen i ØHIL!

VINNER: MSA-keeper og keepertrener Henrik Myhre er et godt forbilde for de yngre keeperne.

Selv om ikke alle keepertrenere er å se på feltet lenger, har vi ila 2020 hatt et keepertreningstilbud mange klubber er misunnelig på! På akademiet får gutter og jenter på ulike nivåer ulike utfordringer, og mange fremtidige keepere har blitt skapt!

STOR FORBILDEEFFEKT: Det er stas for barna å ha keepertrenere som er dyktige i mål slik som Marie Grannæs.

På ungdomssiden har Marie og Una vært dyktige keepertrenere på Ivrig, mens Myhre og Felix har stått på for G13 til G19. På KEA har Gisle stålkontroll, mens på MSA har Felix med jevne mellomrom holdt våres eminente keeper Henrik Myhre varm under coronaen.

TALENTFULL KEEPER: Ved siden av å trene våre unge og lovende keeperaspiranter er Una et meget spennende talent. I februar fikk hun trene hos selveste Lyon!

Bor det en keeper i deg eller på laget ditt? Ønsker du å vite mer om keepertilbudet til ØHIL Fotball? Ta kontakt da vel! felix@ohil.no

RINGREV: Keepertrener på KEA, Gisle Olstad, leverer kvalitet på UEFA A-trenerlisens nivå. En ekte fagmann som også markedsfører KEA på en flott måte med sine allsidige ferdigheter innen media og bilder.

Måtte jul og nyttår bestå av mange fantastiske redninger og igangsettinger på halv volley!  

Sportslig hilsen,
Felix Martinez

Flott Felix- akkurat det vi trengte når vi teller 4 dager igjen til julaften.

MAGISK JULEKALENDER: Mange har gledet seg over årets julekalender og spekulerer allerede om hva eller hvem som skjuler seg bak nr. 24.

Vi ses i morgen. Hasta luego!