NYE SAMARBEID: Zeid Saleh er veldig fornøyd med at ØHIL Fotball signerer samarbeidsavtaler med Asker SSK og Stoppen SK.

ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 23


Juletreet er pyntet, pinnekjøttet ligger i vann og Sverre Nordby har forlatt klubbhuset for siste gang før julen inntar Bærum øst. Velkommen til dagens luke på selveste lille julaften!

Zeid Saleh, vår utviklingsansvarlig på kvinnesiden, har på vegne av ØHIL Fotball inngått samarbeidsavtaler med Asker SSK og Stoppen SK. Dette er så spennende at vi bare måtte gi han den magiske julepennen til dagens luke av ØHIL Fotballs Julekalender! Take it away, Zeid:

ØHIL skriver to samarbeidsavtaler på kvinnesiden før jul

I 2019 ble tolv klubber i de to øverste divisjonene på kvinnesiden utvalgt som kraftsentre, ØHIL var blant de tolv. En del av å være et kraftsenter er å etablere samarbeidsklubber og kunne bidra med å løfte spillerutviklingen i regionen. ØHIL ønsker å ta dette på alvor og etablerer dermed et samarbeid med enkelte klubber.

ASKER: Sportslig leder i Asker SSK Leslie Tangen signerer samarbeidsavtalen sammen med Zeid.

Avtalen med Asker Skiklubb Fotball Kvinner er den første samarbeidsavtalen ØHIL inngår av en slik art med en annen klubb. Klubbene synes det er spennende at ØHIL og Asker skal samarbeide på tvers av kommunegrensene. Begge klubbene har i lang tid hatt et godt, tillitsfullt og uformelt samarbeid, men begge klubber kjenner nå at tiden er inne for å gjøre dette samarbeide mer formelt.

Avtalen med Stoppen SK ble landet kort tid senere. Etter første møte føltes det naturlig å gå for et samarbeid mellom klubbene da vi følte en match i verdier.

STOPPEN: Lars Granaas og Kristian Bye-Andersen fra Stoppen SK tok den korte svippturen fra Lier for å signere papirene.

Både Asker SKK og Stoppen SK driver i dag en solid spillerutvikling og har ambisjoner om å ta et steg opp i divisjonssystemet. Et slikt samarbeid kan hjelpe alle involverte med å ta det neste steget.

Vi har jobbet med å skreddersy en avtale som passer våre samarbeidsklubber. Vi ønsker Asker og Stoppen velkommen til ØHIL-familien, og ser fram til et godt samarbeid i 2021 med våre samarbeidsklubber.

Sportslig hilsen
Zeid Saleh

Asker SSK har skrevet om samarbeidet på deres FB-side:

(…) Etter lang tids uformelle og gode dialog mellom klubbene synes vi tiden nå er inne for å gjøre samarbeidet også mer formelt. For begge klubbene er det viktigste at spillerne står i sentrum. Det er de som først og fremst skal nyte godt av dette samarbeidet. Både Asker og ØHIL håper og tror at dette samarbeidet også vil være med å løfte kubbene sportslig, og at dette vil gi grunnlag for å ta ennå et steg opp.

Stoppen SK har også skrevet om samarbeidet i deres Julekalender Luke 23:

(…) I dag er allerede de tidligere Stoppen-spillerne Anja Avdal, Stine Lie og Marthe Hellumsand i klubben. Anja er storskårer på a-laget. Stine og Marthe er for øyeblikket en del av rekruttstallen og gjør det veldig bra der. (…)

(…) Avtalen med ØHIL sikrer oss at de spillerne som er langst fremme i Stoppen vil få en mulighet til å jevnlig teste ut nivået i toppfotballen og skaffe seg gode referanserammer. (…)

EKS-STOPPEN: Anja Avdal (bildet) er fra Lier og spilte for Stoppen SK før hun kom til The-Fordi-det-er-gøy’s. (FOTO: Støtt Norsk Kvinnefotball)

(…) At vi ønsket en avtale med ØHIL er ikke tilfeldig. Reiseveien på rundt 30 min er ikke avskrekkende lang, og vi kjenner godt trenere og ledere i klubben. Blant annet er tidligere Stoppen-trener Kjøv Eidhammer hovedtrener for a-lag damer. Håvard Hauge Haakonsen er også en del av trenerapparatet der inne. Jentene vil bli godt tatt vare på. (…)

Vi er glade for at Asker SSK og Stoppen SK skal samarbeide med oss i The-Fordi-det-er-gøy’s. I morgen kommer den magiske luke 24 og finalen av årets julekalender. I mellomtiden kan man lese alle lukene her.

FINALELUKEN VENTER: «Alle» gleder seg til å finne ut hva som lurer seg bak magiske 24. Vi gleder oss til å vise dere!