Oppstart 2014 fotball


Øvrevoll Hosle IL (ØHIL) Fotball inviterer barn født 2014 til fotballtrening. Vår målgruppe er de som senere skal starte på barneskolene Bekkestua, Eikeli, Grav, Hosle, Jar, Steinerskolen eller andre nærliggende skoler.

Priser:

Fotballtreninger fra 11.mai til 27.september: 700 kr

Fotballtreninger fra 11.mai til 27.september inkl t-skjorte med navn: 800 kr

I tillegg må man betale medlemskap på 800 kr for å være medlem i klubben. Familiemedlemskap koster 1300 kr og er da anbefalt dersom man er to eller flere medlemmer i familien. For å registrere seg i klubben og mer info om medlemskap må man logge seg inn via min idrett. Se all info her.

Vi beklager at dette er tungvint. Det er dessverre ikke et godt nok system som samsnakker med NIFs systemer.

Hvordan melder jeg på mitt barn?
Registrering og betaling gjøres samtidig på superinvite via denne linken.

I tillegg betaler du medlemskapet til klubben som du så avsnittet over.

ØHIL Fotball startet 11.mai med trening for våre aller yngste, og dette er innafor allidrettsparaplyen. Vi har øvelser og regler som reduserer smittespredning.

Prøvetrening?
Ja, det er fullt mulig å være med på en prøvetrening. Vi har delt inn gruppene i små grupper, så nå har vi plass til å ta i mot mange flere. Send mail til annabrunstad@gmail.com med info om hvem som kommer, så informerer hun videre. Etter første trening ønsker vi at dere registrerer/betaler hvis dere vil være med videre.

Treninger
Vi kjører felles treningstid for gutter og jenter frem til sommeren. Vi trener på ulike baner avhengig av hvilke skole de skal tilhøre. Tidene for de ulike gruppene vil være:

Bekkestua: Mandag 17:30-18.15 (Bekkestua med Håvard), lørdag 11-11.45 (Hosle)

Hosle: Tirsdag 17-17.45 (Hosle med Erlend), lørdag 11-11.45 (Hosle)

Eikeli: Torsdag 17-17.45 (Eikeli med Håvard), lørdag 11-11.45 (Hosle)

Grav/Jar/Steinerskolen: Tirsdag 18-18.45 (Jarmyra gress med Mariken), lørdag 11-11.45 (Hosle)

Fotballavdelingen stiller med én årgangsleder for disse treningene, men vi trenger minst én aktiv forelder per fire barn for å få best mulig flyt i aktiviteten.

Helgetreningen kl 11-11.45 er satt opp felles på Hosle, da vi ønsker å samle kullet en gang i uka. Vi vet også at en del har andre planer i helgene, og det er forståelse for at folk velger noe annet enn fotball lørdag morgen.

Vi vil gjennomføre foreldremøte og trenermøte i juni.

Kamper
Vi håper det åpnes opp for kamper etter sommerferien. I så fall vil vi delta på Obos Miniligaen som arrangeres på ulike baner lørdag eller søndag i Oslo/Bærum. Dette skulle vært nesten hver helg fra april, men nå blir det bare i september. Obos Miniligaen spilles med 3 spillere på hvert lag.

Les mer om arrangementet her. 

Det koster 400 kr å melde på ett lag, og vi anbefaler 4-5 spillere per lag. Med litt innlagte marginer, så koster det 100 kr per cup man deltar på. Foreldrene må lede hvert sitt lag selv på dette, og vi vil ha et info-møte og kampederkurs for dere som skal være kampledere/trenere.

Siden ikke vi vet endelig om det blir noe av, så avventer vi påmeldingen på dette til slutten av juni, evt august.

Påmelding til hver liga gjøres på spond senest 16 dager før cupen, og kullets ansvarlige må melde på lagene 14 dager før ligaen arrangeres. 

Vi informerer her om hvilke dager som er satt opp av kretsen hvis det blir noe av:  

22.aug: Ullern
30.aug: Jardar
5.sept: Frigg (ved Chateu Neuf på Majorstua)
20.sept: Røa

Vi bruker de blå t-skjortene som drakter til disse ligaene. Disse kan barna få ved å huke av «treningsavgift inkl t-skjorte med navn». Vi understreker at det ikke er noen premier ved disse ligaene. 

Utstyr og bekledning
Alle skal bruke leggskinn på trening og kamp. Vi anbefaler alle å ha fotballsko som har mange lave knotter. De er enklere å gå med til og fra banen også. 
Vi ønsker at barna har blå t-skjorte med navn på, og t-skjorten fra Barneidretten kan gjerne brukes. Se avsnittet over.

De fleste dagene i året er det nok behov for å ha på langarmet, så ønsker vi at man har varmt tøy under t-skjorta. Dette handler om at alle ser like ut og at vi kan se navnene til barna.