Glade 1. divisjonsspillere fra ØHIL i storseieren mot Hønefoss på AKA Arena (Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball)

ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 10


Kvinner Elite A (KEA) er damelaget vårt i toppfotballen. Med et tydelig mål om opprykk fra 1. div til Toppserien manifestert gjennom blant annet Facebooksiden «ØHIL til Toppserien«.

Vi er en stor breddeklubb som gjennom å være en viktig samfunnsaktør skal skape gode borgere. Vi skal ta vare på og se alle. Vi skal treffe alle på interesse, nivå, ambisjon og ønske. Vi skal også skape DRØMMER.

Gjennom å ha et flaggskip i toppfotballen kan vi tilby dette. Vi er veldig stolte over KEA og hva de betyr for oss som klubb.

FORBILDER: Kaptein Andrea Anderdal og de andre spillerne bruker mye tid på å bli ekstra godt rustet før 2021-sesongen.

Hvordan vil du beskrive årets sesong, Kjølv (Eidhammer, hovedtrener)?

Sesongen 2020 ble en lang og kronglete sesong, men det endte fryktelig nær full måloppnåelse. Bare ett poeng fra målet må en si er nær. Laget har utviklet seg videre og vi har fått på plassen god treningskultur. Stemningen i troppen er er strålende, selv etter en lang sesong. Mange spillere har løftet seg og vært delaktig i at vi fortsatt er i god utvikling.

Hva tenker du om kommende sesong?

Etter to uker fri er vi allerede litt i gang med 2021. Vi jobber videre med målsettingen vår og vi bygger stein på stein.
Det blir en lang sesong i 2021, så vi må være godt forberedt. Vi håper vi kan fortsette den gode utviklingen. Vi er allerede i gang med prioriteringer inn mot 2021. Vi ønsker å ta noen grep for å ta neste steg. Vi har gjennomgått en grundig evaluering av 2020, så vi har områder hele KEA er enige om at må videreutvikles.

Hvordan ser teamet ut med tanke på spillere og trenere?

Vi satser på at kontinuitet på både spiller-/trenersida vil gi gode resultater. Trenerteamet er re-signert og 18-20 spillere er med videre.  Vi kjører på videre mot samme mål. Mulig vi også får på plass noen nye fjes som vil bli med på reisen.

Vi gleder oss til å være en del av ØHILs utvikling videre.

Trenerteamet bestående av Kjølv Eidhammer, Jens Petter Berg (ass. coach), Gisle Olstad (keepertrener) og Mikkel Mørch Sollie (adm. leder) fortsetter videre.

Sportslig leder Bjørn Frode Strand er fornøyd på alle mulige måter:

Vårt damelag er forbilder på alle måter.

De har fra dagens trenerteam tok over i januar 2019 utviklet en kultur som vi alle ser opp til. Det sterke trenerteamet med Kjølv, Jens Petter og Gisle pluss Mikkel som lagleder. Arnt har vært tett på fra styret.

De har skapt en spillergruppe som trener hardt og godt. Måten de opptrer på treningene er forbilledlig.

På klubbhuset hører vi det klinger i vektskivene i naborommet. Det jobbes. Og det jobbes godt og strukturert. Det er deilig å kjenne på. Forbilledlig.

Etter det første halvåret med Kjølv valgte vi å forlenge med Kjølv sommeren 2019. I juni 2020 forlenget vi ut 2021. Dette fordi vi mener måten Kjølv og teamet leder gruppa på er svært bra. Trenerteamet og spillergruppa har gjort grundige evalueringer etter sesongen for å forsøke å ta enda noen steg. Forbilledlig.

Både trenere og spillere på KEA har vært trenere på barneidrett og fotballskoler og gir av seg selv. Forbilledlig.

Vi er heldige som har slike forbilder.

Man snakker om at kontinuitet lønner seg. Det lønner seg dersom personene er gode. Og det er disse her. Vi gleder oss til å følge videre i 2021.

Sportslig hilsen,
Fruff

Kan det bli bedre?

Vi DRØMMER om Toppserien. Kom å se oss på ærverdige Ferd Arena Hosle når 2021-sesongen starter til våren. Fordi det er gøy!

#ØHILtilToppserien