LUKE 19: Hva skjuler seg bak dagens luke?

ØHIL Fotballs Julekalender: Luke 19


I dagens luke finner vi øvrige seniorlag utenom de som er dekket allerede. Hittil har vi vært innom KEA, KEU og MSA.

På herresiden har vi veteran under ledelse av Terje Jansen. Han har sendt inn følgende:

ØHIL har hatt en stor og aktiv veterangruppe siden etableringen av den nye klubben i 2007. I dag teller gruppen ca. 50 aktive spillere i aldersgruppen 40-70 år. Det er helt klart et godt tilbud for fotballinteresserte voksne menn 🙂

Vi har 2-3 treningskvelder i uka – i tillegg til kamper i kampsesongen. Dessverre ble den avlyst i år. ØHIL stiller lag i alle veteranklasser: M40, M48 og M55. Tidvis har vi hatt meget gode resultater som bla. har resultert i to kretsmesterskap (for M40 og M48). i og med at det er såpass stort spenn i aldersgruppen og fotballferdigheter så deler vi gjerne treningsgruppen i to – Ivrig og Gøy. Da får alle et godt og utfordrende treningstilbud. Typisk er det 20-25 spillere på hver trening.

GODT OPPMØTE: Fotballtilbudet aktiverer mange spillere. Flest mulig – lengst mulig.

Ved siden av trening og kamp møtes vi også noen ganger i året for sosiale aktiviteter. Her er høydepunktet sesongavslutning med turnering på Hosle etterfulgt av en god middag på Bekkestua. I tillegg arrangerer vi en årlig fotballtur til en by i Europa hvor vi ser på en god fotballkamp, har trening og selvfølgelig god mat og drikke. Byer vi har besøkt inkluderer blant annet Barcelona, München, Lisboa, Manchester, Glasgow, Madrid og Berlin. Vi velger en ny by hvert år.

GUTTA PÅ TUR: ØHIL-gutta glemmer ikke trening når de er på reise.

Stort sett alle i gruppen har spilt fotball i yngre alder og veldig mange har vært (og er fortsatt) tillitsvalgte i ØHIL. Enten som trenere og lagleder, men også som styremedlemmer i klubben og fotballgruppa. Et ønske for fremtiden er at det kan bli etablert et old boys lag i ØHIL for å sikre rekrutteringen til gruppen. Vi ser at gjennomsnittsalderen øker for hvert år. Så selv om vi er mange nå så er vi interessert i å få flere medlemmer av gruppen.

Terje Jansen
Årgangsansvarlig menn veteran

På kvinnesiden har vi et meget godt 7er-lag under ledelse av Nina Hønnåshagen. I tillegg har vi et C-lag under ledelse av klubblegenden Dag Horn.

POPULÆR MANN: Dag Horn ER ØHIL Fotball. Vi har mistet tellingen over antall år han har vært trener, men vi vet sikkert at han har vært med å vinne flere av Norway Cup-pokalene bak garderobene og disse er datert mange ulike tiår.

Dag har også sendt inn et lite bidrag til julegløggen:

3. div-kvinner populært kalt superlaget.

Superlaget er en lystig gjeng som tviholder på midtsjiktet i norsk kvinnefotball. Laget består av tidligere A- lagspillere og barne- og ungdomsspillere i Øvrevoll BK og andre naboklubber. I de siste sesongene har det også kommet til yngre spillere som drar snittalderen noe ned. Laget har også «lånt» jr/jente spillere i enkeltkamper og tilbakemeldingene fra disse er unisont positive. Lave skuldre og godt humør, men samtidig seriøst og ønske om å prestere, er synonymt med superlaget. Sammen utgjør de en flott gjeng som har det gøy med fotballen på et imponerende nivå tatt i betraktning naturlig begrenset treningsmengde (Jobb, familie osv. dette konkurrerer steinhardt med fotballaktiviteten). Laget bruker å spille seg i form og har sine beste perioder godt ut i vår og høstsesongen. Laget er glade for å kunne bidra til klubbens målsetting om flest mulig lengst mulig. Vi håper på en normal neste sesong med mange høydepunkter «i solens tegn og i vind og i regn». Superlaget ønsker alle en god jul og en god neste sesong.

Hilsen Dag 

Vi ønsker superlaget, 7er-kvinner og hele veteranarmeen til Terje Jansen en riktig god jul og et godt nyttår!

#FlestMuligLengstMulig #FordiDetErGøy