Braktap mot rivalen

ØHIL dro til Hønefoss for å jakte sin første trepoenger. Det tok knappe to minutter før hjemmelaget fra Ringerike tok ledelsen, og bare tolv minutter før de doblet ledelsen til 2-0. ØHIL hadde en stor sjanse på stillingen 3-0, men det meste handlet om Hønefoss denne lørdagen. Fem av målene ble scoret av fire tidligere ØHIL-spillere. Hovedtrener Kenneth Østerås var ikke fornøyd med kampen:

Vi er utrolig skuffa over oss selv. Første tjue minutter er noe av det dårligste vi har gjort. Når vi ligger under 3-0 etter første omgang blir det en vanskelig kamp. Vi løfter oss og forsøker i 2. omgang, men når vi ikke får mål blir det fort sjanser på overgang i mot for Hønefoss og stygge siffer. Vi gidder ikke å unnskylde prestasjonen med noen ting. Det er kort og godt ikke bra nok fra noen. Nå får vi to kamper til denne uka der vi kan starte med å vise at vi har lært.

Angrepsspilleren Kristin Haugstad ser fremover:

– Først og fremst et veldig skuffende resultat. Samtidig tror jeg dette var et engangstilfelle hvor vi bare må ta lærdom av at vi må være enda mer påskrudd fra start og bli mer kyniske i noen faser av spillet. Det jeg synes er fint med en slik erfaring er at det bare kan bli bedre – og det som må forberedes er heldigvis «enkle» ting å ta tak i. Vi har allerede lagt kampen bak oss og kommer garantert sterkere tilbake.

Takker for støtten

Keeper Hannah Markussen var heller ikke fornøyd med kampen, men hun satte pris på støtten fra supporterne, og ser allerede frem til NM-kampen mot Sandefjord.

Vi kommer ikke unna at det var en blytung dag. Det var ikke ØHIL-standard som ble spilt på AKA Arena. Det bor mer i oss enn dette og vi skal komme sterkere tilbake! Vi må bare erkjenne at Hønefoss var bedre enn oss denne gangen, vi slipper inn for enkle mål og setter ingen sjanser. Vi skal heve oss og jobbe videre. Når vi møter de på Hoslebanen så skal vi revansjere oss. Vi takker for enorm støtte fra ØHIL Ultras på lørdag.

Vi velger å gjøre som ØHIL Ultras, å tenke neste – det kommer en kamp allerede på onsdag hvor vi kan vise oss fra en bedre side!

MASKERTE: ØHIL Ultras møtte opp med flagg, banner, lufthorn, trommer, røyk og megafon. Supporterne stjal showet på tribunen.

ØHIL møter Sandefjord i NM førstkommende onsdag kl. 19:00 på Jotun Arena!