Sportslig plan:

Formålet med sportsplanen (pdf) er å angi rammene for treningen ØHIL Langrenn.

Sportsplanen er et “levende dokument», og den bør derfor fortløpende vurdere og utvikles. Noe av hensikten med planen er at den organiserte langrennstreningen i klubben blir harmonisert, og at det utvikles et felles syn på hvordan treningen skal gjennomføres. Dette betyr at målgruppen for planen er trenere, utøvere, oppmenn og foreldrene. Det forventes at alle som er involvert i klubbens arbeid gjør seg kjent med sportsplanen, og at de retningslinjer som gis blir fulgt. Sportsplanen utarbeides av sportslig utvalg (SU) og skal bygge på retningslinjer fra Skiforbundet.

Dette er oversikt over aktuelle renn for alle årganger i Øhil langrenn:

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Arshjulet-OHIL-Langrenn-2020-21-2.png

For de ivrigste i de eldste årgangene lages det i tillegg en egen liste som distribueres på årgangenes facebooksider.

For flere renn og påmeldingsinformasjon, se skiforbundets terminliste: https://www.skiforbundet.no/langrenn/terminliste/

Klikk for å gå til toppen!

For treneren:

ØHIL Langrenn ønsker å tilby alle trenere og hjelpetrenere kurset Treningsleder langrenn. Dette er et 16 timers kurs som er beskrevet under. Har du lyst til å gå på kurset, ta kontakt med oss!

KursbeskrivelseTreningsleder langrenn
Innholdsbeskrivelse:Skigøy i snø – aktiviteter på flater (a) Skigøy i snø – aktiviteter i bakker Skigøy på barmark – når snøen mangler Utvikling av skiteknikk for barn of det gode barnemiljøet i klubben
Målgruppe:Alle som ønsker å bli trener for barn og unge
Læringsmål:Utvikle langrennstrenere som skaper god aktivitet, og et godt skimiljø på skitreningene for barn, det skal være gøy å lære å gå på ski.
Timer:16
Idrett/gren:Langrenn
Nivå:Grunnleggende

Klikk for å gå til toppen!

Hjemmesamling:

Hjemmesamling(pdf)

Løypekultur:

Vi må terpe litt på løypekultur når vi er i lysløypa. Kjørereglene under gjelder for alle som ferdes i skisporet.
Følger vi disse, blir det en hyggeligere opplevelse for alle! Hold til høyre….- Når vi går runder- Når vi har stafetter (veldig trangt når vi skøyter i lysløypa)- Når vi stopper- Når vi setter fra oss stavene (alle staver på høyre side i lysløypas fartsretning)

Klikk for å gå til toppen!

Rabattavtaler:

ØHIL langrenn har inngått en samarbeidsavtale med Bull ski & kajakk. Oppgi at du er fra ØHIL langrenn og du får 20% rabatt i kassen.

Samarbeidsavtaler / sponsing:

ØHIL Langrenn og rundt 250 unge langrennsløpere er avhengig av samarbeidspartnere som støtter aktivitetene økonomisk. Våre sponsorer får tilgang til en stor, ressurssterk kundegruppe som bor og trener i sitt nærmiljø, og blir verdsatt som viktige, positive bidragsytere av utøvere, foreldre og nærmiljøet for øvrig. ØHIL Langrenn kan tilby støttespillere:
– Samtykkebasert dialog med idrettslagets 2.000 medlemmer
– Dialog med foreldrene til ca 250 utøvere i langrennsgruppa
– Profilering på renn- og treningsutstyr (startnummer, vester, målseil, smøretelt, bannere, etc)
– Annonser i ØHILs klubbavis og på ØHILs nettsider
– Stand-plass på skirenn, informasjonsmøter og treningsleir
– Annen dialog / markedsføring etter nærmere avtale
Klikk for å gå til toppen!